Κωνσταντίνος Κατσέλης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τέλης της σειράς “Εμείς κι Εμείς”

Θυμάστε τον φοιτητή Τέλη από το Εμείς κι Εμείς; Δείτε πώς είναι σήμερα, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και θα πάθετε σοκ!

O νεαρός φοιτητής Τέλης μπορεί να μην ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς «Εμείς κι Εμείς» ωστόσο ξεχώρισε για το χιούμορ και την αμεσότητά του.

Η αγαπημένη σειρά του MEGA σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του ’90 και παίζεται σε επανάληψη ακόμα και στις μέρες μας.

Το σίριαλ, που κράτησε τέσσερις σεζόν, έφερε την υπογραφή του Πάνου Αμαραντίδη και του Σπύρου Μεταλληνού, και προβαλλόταν από 1994 έως και το 1998.

Ως επίκεντρο έχει τη ζωή μιας παρέας ανθρώπων με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι ήταν στη τέταρτη δεκαετία της ζωής τους και ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία στη περιοχή του Μετς.

Τον ρόλο του φοιτητή Τέλη Κανδύλης που μπήκε στον δεύτερο κύκλο και κράτησε μέχρι το τέλος της κωμικής σειράς “Εμείς κι Εμείς” υποδύθηκε ο γοητευτικός ηθοποιός Κωνσταντίνος Κατσέλης.

Ο ηθοποιός συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο που τόσο αγαπάει. Εκτός από το «Εμείς κι εμείς» έχει εμφανιστεί και σε άλλα σήριαλ του MEGA.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του έχει τον χρόνο σύμμαχο του παρόλο που έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Τέλης»

Πηγή: in.gr

Σάλμα Χάγιεκ: Ξέφρενος χορός με κόκκινο μαγιό για τα 56α γενέθλια της – video

Άριελ Κωνσταντινίδη – Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της»