Κωνσταντίνος Κατσέλης: Από φοιτητής σε γοητευτικό ζεν πρεμιέ… άλλος άνθρωπος ο Τέλης από το “Εμείς κι Εμείς” 24 χρόνια μετά

Τον Κωνσταντίνο Κατσέλη τον γνωρίσαμε μέσα από την δημοφιλή σειρά του 90, Εμείς και Εμείς. Ο ηθοποιός από τοτέ έχει μεγαλώσει και έχει γίνει αγνώριστος. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα πριν δούμε πως είναι σήμερα.

Η σειρά που προβλήθηκε το 1990 για πρώτη φορά, κράτησε τέσσερις σεζόν και οι πρωταγωνιστές της αγαπήθηκαν πολύ από το ελληνικό κοινό. Ο νεαρός τότε Τέλης, ήταν φοιτητής που είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία και έγινε μέλος της παρέας των φίλων. Από μικρός ήταν πολύ γοητευτικός και σήμερα παραμένει το ίδιο νέος αν και έχουν περάσει παραπάνω από 20 χρόνια.

Η κωμική σειρά “Εμείς κι Εμείς” ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες της δεκαετίας του 1990 που κράτησε για συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό του Mega για τέσσερις σεζόν. Το σίριαλ έφερε την υπογραφή του Πάνου Αμαραντίδη και του Σπύρου Μεταλληνό, και προβαλλόταν από 1994 έως και το 1998. Ως επίκεντρο έχει τη ζωή μιας παρέας ανθρώπων με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι ήταν στη τέταρτη δεκαετία της ζωής τους και ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία στη περιοχή του Μετς. Τον ρόλο του φοιτητή Τέλη Κανδύλης που μπήκε στον δεύτερο κύκλο και κράτησε μέχρι το τέλος της κωμικής σειράς “Εμείς κι Εμείς” υποδύθηκε ο γοητευτικός ηθοποιός Κωνσταντίνος Κατσέλης. Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα;

Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός

Ταινία στη οποία έχει παίξει:

Black Out P.S. Red Out 1998. Ο Κωνσταντίνος Κατσέλης από μικρή ηλικία ήταν πολύ γοητευτικός και παραμένει ακόμα και σήμερα! Μάλιστα αν δείτε πρόσφατες φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού και σεναριογράφου στο Facebook θα πάθετε σοκ! Ο Κωνσταντίνος Κατσέλης ναι μεν έχει μεγαλώσει, ωστόσο παραμένει ένας άνδρας με λυγερό ανάστημα και λαμπερό χαμόγελο.

Πηγή: i-diakopes.gr

χορηγός επικοινωνίας

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κρίση στη σχέση τους … Τι συνέβη;

Deal: Ο Ιωάννης κέρδισε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού