Θυμάστε την Τάνια Καψάλη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 55χρονη ηθοποιός (φωτογραφίες)

Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Τάνια Καψάλη, η πρωταγωνίστρια στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου; Η 55χρονη καλλιτέχνης έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η καριέρα της Τάνιας Καψάλη άρχισε σε ηλικία 14 χρόνων, ύστερα από την τυχαία γνωριμία της με τον Ανδρέα Βουτσινά. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η Μπέτυ Αρβανίτη στα 84 της.

Διαβάστε επίσης: Mπαμ από τον Τσόλακ: Koρυφαία συμφωνία για τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ

Ο πρώτος ρόλος της ήταν στην κινηματογραφική ταινία «Λούφα και παραλλαγή», το 1984, όταν ήταν 15 ετών, δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη και τον Νίκο Καλογερόπουλο.

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια η Τάνια Καψάλη έχει εγκαταλείψει την υποκριτική από το 2007 και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της.Η Τάνια Καψάλη σήμερα

Συγκεκριμένα, έχει την 18χρονη κόρη Ιλια, και για χάρη του ρόλου της μαμάς απαρνήθηκε τα φώτα και τις κάμερες.

«Δεν είμαι πια ηθοποιός. Είμαι μαμά! Δεν έκανα παιδί από εγωισμό για να τρέχω στη συνέχεια σε γυρίσματα και να λείπω ατελείωτες ώρες από κοντά της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν χρόνια η εντυπωσιακή ηθοποιός.

«Δεν μου λείπει ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν πήρα την απόφαση να απέχω. Δυστυχώς στη δική μας οικογένεια δεν ζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν μπορούσα να αφήσω τη φροντίδα της κόρης μου σε μία άγνωστη γυναίκα», είχε τονίσει η Τάνια Καψάλη αναφορικά με την συνειδητοποιημένη της επιλογή.

Όπως αναφέρει η Espresso, όλη την ενέργειά της, ακόμα και την αναγνωρισιμότητά της, τη χρησιμοποιεί για δράσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ έχει ενεργό ρόλο στο ίδρυμα «Μητέρα». Πρωταγωνιστεί σε παιδικές ταινίες, οι οποίες μοιράζονται σε σχολεία, και προσφέρει τον χρόνο της σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πες του ότι θα τον γ@μ@σω!…» – Σοκάρει η άγνωστη πλευρά της ηθοποιού!

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Για 45 λεπτά δεν είχα…»