Θωμάς Κινδύνης: «Μου είπε “έλα μαζί μου για να σου δώσω τον ρόλο” αλλά ήμουν κακός και άγριος»

Spoilers

Ο Θωμάς Κινδύνης έχει σημειώσει πολυετή καριέρα στο θέατρο ενώ πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν υπάρξει μαθητές του. Ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαι 47 χρόνια στο θέατρο. Σε λίγο θα κλείσω τα 70 μου χρόνια! Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε από εδώ μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή. Έχω βιώσει ανταγωνισμό. Ένας συνάδελφος μού δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής κι έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις από γυναίκα παραγωγό η οποία του έταξε να τον κάνει πρωταγωνιστή.

«Όταν ήμουν 19 χρονών, μια κυρία μου είπε “έλα μαζί μου για να σου δώσω το ρόλο”, έλεγε ότι θα με κάνει μεγάλο πρωταγωνιστή. Με πήγε σπίτι της, αλλά εγώ ήμουν κακός και άγριος, σηκώθηκα κι έφυγα. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο»

Αναφερόμενος στην οικογένειά του δήλωσε ότι: «Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 20 χρόνια. Μπήκε ένα καινούργιο σύμπαν στη ζωή μου. Η σύζυγός μου ήταν πρώην μαθήτριά μου. Τώρα είμαστε και συνεργάτες και ασχολείται με το παιδικό θέατρο. Έχω κάνει δύο επίσημους γάμους και μία συμβίωση.

Ο γάμος θέλει γερό κουπί, πιστεύω στην οικογένεια και στο γάμο, αλλά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι θέλεις. Συνεργάζομαι με τη Μαρία Παπαλάμπρου, που ήταν μαθήτριά μου και σχέση μου πριν πολλά χρόνια. Με τις πρώην συζύγους μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, γιατί να είσαι εχθρός;».

Big Brother spoiler: Σκληρή Ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Ροζ video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λάμπρος οδηγείται στο απόσπασμα,ενώ η Ελένη πάει εξορία!