Έξαλλοι οι τηλεθεατές: Οριστικό τέλος στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Πρώτο Πάσχα που συμβαίνει αυτό στη χώρα μας

Φέτος, το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φαίνεται να υφίσταται μια σημαντική ανατροπή που προκαλεί αίσθηση στους τηλεθεατές: η διαχρονική και εμβληματική θρησκευτική υπερπαραγωγή «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, χωρίς να έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα οι ημέρες και ώρες προβολής.

Η σειρά, που έχει γίνει συνώνυμο των ημερών που προηγούνται της Ανάστασης, παραδοσιακά κατέλαμβε έναν σημαντικό χρονικό διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας, ξεκινώντας από τη Μεγάλη Δευτέρα και φτάνοντας μέχρι το Μεγάλο Σάββατο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η σειρά είχε περιοριστεί σε λιγότερες ημέρες αλλά με περισσότερα επεισόδια ανά ημέρα.

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Τι θα γίνει τελικά;

Η απουσία της σειράς μέχρι τώρα δημιουργεί ερωτήματα, αν και υπάρχει η πιθανότητα να προβληθεί σε μαραθώνιο από Μεγάλη Πέμπτη και μετά, δεδομένης της συνολικής διάρκειάς της σειράς που ανέρχεται σε 371 λεπτά. Αυτό θα σημαίνει ένα κυριολεκτικά “non stop” μαραθώνιο της σειράς.

Εάν τελικά δεν προβληθεί φέτος, θα αποτελέσει μια σπάνια επιλογή για τον ΑΝΤ1, που έχει παρουσιάσει τη σειρά για 24 χρόνια, με εξαίρεση δύο προηγούμενα «διαλείμματα».

Πηγή: www.fanpage.gr

Latest

«Θαύμα» μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Του είπαν να ανοίξει τα μάτια του και εκείνος…» (vid)

Άντζελα Δημητρίου: Ακόμα είμαι σε πένθος και δεν μπορώ να πάω πουθενά