Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο δύο γείτονες για μια κάμερα

Στα δικαστήρια κατέληξαν δύο γείτονες που κατόπιν φραστικού επεισοδίου πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν. Πρόκειται για έναν 44χρονο κι έναν 56χρονο, εις βάρος των οποίων απαγγέλθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

Οι δύο άνδρες μένουν σε διπλανά διαμερίσματα και οι μεταξύ τους εντάσεις φαίνεται πως είναι συνεχείς. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, αποτέλεσε μία κάμερα, την οποία κατήγγειλε ο 56χρονος ότι τοποθέτησε ο 44χρονος στο μπαλκόνι του. Ο πρώτος ισχυρίζεται ότι η κάμερα καταγράφει και το δικό του μπαλκόνι, κάτι που ο δεύτερος αρνείται.

Όταν το προηγούμενο 24ωρο ο 56χρονος ζήτησε από τον γείτονά του να βγάλει την κάμερα, δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με συνέπεια να συμπλακούν.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου – Αναλήψεως και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου η δίκη τους αναβλήθηκε. Οι δύο γείτονες δεσμεύτηκαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι μέχρι τη δίκη δεν θα υπάρξει άλλη ένταση και υπό αυτές τις συνθήκες ήρθη η κράτησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι μάσκες πέφτουν – Πως αντιδρά ο Λυκούργος;

Για διακοπές στην Ελλάδα ο Πιρς Μπρόσναν – Φωτογραφίες από το λιμάνι της Καβάλας