Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι μάσκες πέφτουν – Πως αντιδρά ο Λυκούργος;

Ο Χωρισμός μεταξύ του Λυκούργου και της Χάιδω στα νέα επεισόδια της σειράς κυριαρχεί και οι αποκαλύψεις δεν αργούν να βγούνε στο φώς.

Στην αρχή του νέου κύκλου της σειράς, παρατηρούμε ότι ο χωρισμός ανάμεσα στον Λυκούργο και την Χάιδω έχει κυριαρχήσει. Η Χάιδω αποκαλύπτει κάποιες πραγματικότητες που κλονίζουν σοβαρά την εμπιστοσύνη που ο Λυκούργος είχε προς αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, καταλαμβάνει τον Λυκούργο με τις αποκαλύψεις της όταν δηλώνει ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Στέλιου Βαφέα.

Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει τον Λυκούργο και τον οδηγεί στο να πει στη Χάιδω ότι δεν είναι ο άνθρωπος που εκείνος νόμιζε. Αυτό το συμβάν αφήνει τον Λυκούργο σε μια κατάσταση αναστάτωσης και απογοήτευσης.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Λυκούργος όσο και η Χάιδω αποφασίζουν να κρατήσουν τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους μυστικό και να μην τον αποκαλύψουν σε κανέναν. Συμφωνούν να αναφέρουν ως αιτία του χωρισμού τους την ασυμφωνία χαρακτήρων, προσπαθώντας να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή και να αποφύγουν ενδεχόμενες ανεπιθύμητες αντιδράσεις από το κοινό και τους γύρω τους.

Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη είναι… τραγουδιστής στη Δανία – «Μια κοπέλα μου είπε ‘Θεέ μου είσαι ζωντανός;’»

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο δύο γείτονες για μια κάμερα