Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει και του άλλαξε τη ζωή

Ο ίδιος βέβαια διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, καθώς κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Θανάσης Αλευράς είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από ψωρίαση, ενώ επίσης, είχε εξηγήσει τον τρόπο που το διαχειρίζεται.

«Οι ασθένειες στο δικό μου κόσμο πεποιθήσεων έρχονται για να μας βοηθήσουν, για να μας μιλήσουν όταν πάμε κόντρα στις πραγματικές μας ανάγκες. Έτσι το σώμα μας βρίσκει διέξοδο και απευθύνεται σε εμάς με απόγνωση για να το ακούσουμε επιτέλους. Εγώ αντιμετώπισα το αυτοάνοσό μου ως δώρο. Διάβασα πολύ, ενημερώθηκα όχι τόσο από την κλασική ιατρική.

Η κλασική ιατρική πιστεύει στη χημεία, εγώ, από την άλλη, στο μυαλό μας.

Θεωρώ πως, όπως μόνοι μας καταφέρνουμε να αρρωστήσουμε, έτσι μόνοι μας μπορούμε και να ιαθούμε. Κινούμενος βάσει αυτής της αρχής, έχω δει να γίνονται θαύματα στο σώμα μου. Με βοήθησε να υπερασπίζομαι όσα θέλω, να οδηγούμαι εκεί που οι συνθήκες μού δίνουν χαρά. Αυτό δεν είναι λίγο. Το χρωστάω στην αρρώστια μου. Αφού την αντιμετώπισα έτσι, έγινε φίλη μου. Δεν τη χρειάζομαι άλλο, γιατί αρχίζω και δεν τη βλέπω πια. Σιγά σιγά με εγκαταλείπει», είχε αναφέρει ο ηθοποιός.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Μετά τον κορωvοϊό που πέρασα έχω σοβαρά προβλήματα»

Προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου με γιατρό της Θεσσαλονίκης … «Ωραίο παλικάρι και ψηλός»