Θα πάνε κουβά: Η ανατρεπτική πρόβλεψη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον νικητή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Το ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου ξεκινάει τις εσωκομματικές του εκλογές για την εκλογή νέου προέδρου του κινήματος ο οποίος θα διαδεχτεί τη Φώφη Γεννηματά, σε μία εκλογή στην οποία όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και δεύτερος γύρος με αλλαγές δυνάμεων ανάλογα με τα δύο πρόσωπα που θα φτάσουν σε αυτόν.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή τα γκάλοπ των εκλογών του ΚΙΝΑΛ έκανε ένα ανατρεπτικό σχόλιο αναφέροντας ότι τα αποτελέσματα που βγάζουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις θα «πάνε στον κουβά».

 

Τα γκάλοπ που οι πολίτες είδαν να δημοσιεύονται σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εκδότης και δημοσιογράφος δεν τα βλέπει καλά. Ο ίδιος ανανέωσε το ραντεβού του με τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας για τη Δευτέρα το πρωί, όταν θα έχει διαμορφωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στο τελικό αποτέλεσμα η ψύχραιμη τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου σε σχέση με όσα δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι κάποιες φορές, όταν κάποιοι ισχυροί προσπαθούν να κατευθύνουν τη ψήφο του κόσμου αυτή η τακτική τους γυρίζει μπούμερανγκ.

Οδηγούν, όπως ανέφερε, αυτές οι τακτικές στην αντίδραση των πολιτών και κατ’ ουσίαν βλάπτουν αυτόν που έχουν επιλέξει ως εκλεκτό τους.

ηλιος

Ήλιος spoiler: Το πτώμα του Στέφανου εξαφανίζεται – Πού είναι το πτώμα;

Ήλιος spoiler: Επεισόδιο 66, 67, 68, 69, 70, 71 – Β Κύκλος