Τελικός Φάρμα: Ο νικητής, τα φαρμακερά σχόλια και ο παίκτης που κατέρρευσε

…. Κατέρρευσε ο Ντούπης

φαρμα γκρεκας νικητης

Ο τελικός στη Φάρμα περιελάμβανε τέσσερα αγωνίσματα, αλλά και ψηφοφορία των υπόλοιπων 18 παικτών, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο τελικός για τη Φάρμα πραγματοποιήθηκε χθες και βγήκε ο μεγάλος νικητής. Η Φάρμα έφτασε στο τέλος της με τον Κώστα Γκρέκα να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Η ημέρα του τελικού έφτασε και μαζεύτηκαν όλοι στον αχυρώνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τα τελευταία αγωνίσματα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος ήταν οι τέσσερις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο τελικός στη Φάρμα περιελάμβανε τέσσερα αγωνίσματα, αλλά και ψηφοφορία των υπόλοιπων 18 παικτών, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πρώτο αγώνισμα: Βασίλης 10, Κυριακή 0, Ντούπης 20, Κώστας 15.

Δεύτερο αγώνισμα: Βασίλης 0, Κυριακή 20, Ντούπης 15, Κώστας 10.

Τρίτο αγώνισμα: Βασίλης 20, Κυριακή 10, Ντούπης 0, Κώστας 15.

Τέταρτο αγώνισμα: Βασίλης 15, Κυριακή 0, Ντούπης 10, Κώστας 20.

Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Κώστας Γκρέκας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες στα αγωνίσματα, κατέκτησε την κορυφή.

Μεγάλος νικητής στη Φάρμα αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

Φαρμακερές ατάκες

Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού στη Φάρμα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έδωσε τις συμβουλές του στον Ντούπη και του έριξε και μια… φαρμακερή ατάκα για την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Ο Ντούπης, ωστόσο, πέταξε κι αυτός τη δική του ατάκα για την όμορφη αεροσυνοδό:

Μ.Ι.: Εντάξει είσαι; Πάμε να το πάρουμε;

ΝΤ.: Ναι, ρε! Τι θα το κάνουμε; Θα τα’ αφήσουμε;

Μ.Ι.: Συγκεντρώσου! Σε βλέπω χαρούμενο

ΝΤ.: Πάνε αυτά, τελειώσανε!

Μ.Ι.: Μόλις τσιμπήσεις το έπαθλο, να δεις πώς θα σε ψάχνει η Κατσογρεσάκη…

ΝΤ.: Ποιος χε…κε για την Κατσογρεσάκη.

«Το θέμα είναι να είμαστε με ανθρώπους που είναι καψούρηδες μαζί μας. Και δεν μας κουράζουν. Όχι να είμαστε εμείς. Άμα είμαστε εμείς, έχουμε πρόβλημα. Τρέχεις όλη την ώρα» είπε επίσης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στον Ντούπη.

«Έπρεπε να κάνω αυτό για τον εαυτό μου, να κάνω μια περιστροφή 360 μοίρες, να έρθω στα ίσια μου και όπως και να ‘χει, αυτό που είπα, το αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» σχολίασε αργότερα ο Ντούπης.

Κατέρρευσε ο Ντούπης

Στο πρώτο αγώνισμα του τελικού στη Φάρμα, αναμετρήθηκαν ο Ντούπης με τον Κώστα Γκρέκα. Ωστόσο, το εν λόγω αγώνισμα ήταν τόσο δύσκολο που οι παίκτες χρειάστηκε να δώσουν… πάνω από το 100%.

 

Ωστόσο, το αγώνισμα ήταν τόσο απαιτητικό που στο φινάλε ο Ντούπης δεν άντεξε και κατέρρευσε μόλις τερμάτισε.

Αφού τερμάτισε και ο Κώστας Γκρέκας, οι δυο παίκτες κάθισαν για να συζητήσουν με τον Σάκη Τανιμανίδη για το πώς πήγε το αγώνισμα.

Ήταν και οι δύο τόσο εξαντλημένοι που με δυσκολία μιλούσαν κι έτσι ο παρουσιαστής τους ζήτησε να βγουν έξω για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν.

arxiepiskopos

Στην Κύπρο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τα εγκαίνια νέου καθεδρικού ναού

Αιθιοπία: 350.000 άνθρωποι στις επαρχίες Τιγκράι, Αφάρ και Αμχάρα απειλούνται από λιμό

Αιθιοπία: 350.000 άνθρωποι στις επαρχίες Τιγκράι, Αφάρ και Αμχάρα απειλούνται από λιμό