Τάσος Τρύφωνος: Γιατί δεν «έκοψε» τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις με χρήστες των social media να κατακρίνουν τα λεγόμενά του.

Ο Τάσος Τρύφωνος, που πήρε συνέντευξη από τον κ. Λιάνη, μίλησε στην εκπομπή της Κύπρου «Ήρθε κι έδεσε», αναφέρθηκε στη δήλωση του δημοσιογράφου. Αφού είπε ότι έχει κόψει αρκετές φορές δηλώσεις καλεσμένων του στο μοντάζ προκειμένου να τους προστατέψει, μίλησε για τον Γιώργο Λιάνη.

«Έχει τύχει άνθρωποι να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να μη βάλω κάτι στη συνέντευξη γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να πουν, όπως έχει τύχει να το κάνω και από μόνος μου για να προστατέψω ανθρώπους. Μια πολύ σπουδαία τραγουδίστρια για παράδειγμα, μου είπε, “αν κυκλοφορείς με τα μίνι στον δρόμο, πως περιμένεις να μη σε πειράξουν;” και το έκοψα από μόνος μου».

«Τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα την πέταγα εάν δεν ήταν γραμμένη στο βιβλίο του δυο χρόνια. Εάν δεν υπήρχε καταγεγραμμένο στο βιβλίο, στο μοντάζ θα το έκοβα. Από τη στιγμή που ήταν γραμμένο στο βιβλίο, και μάλιστα πρόκειται για ένα βιβλίο με μεγάλη προβολή… σκέφτηκα πως ό,τι έχει γραφεί στο βιβλίο πριν δυο χρόνια, είναι γνωστό. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται τώρα», πρόσθεσε.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Παρέσυρε πεζό με το αυτοκίνητό της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βούλα – Παρέσυρε ηλικιωμένη που πετάχτηκε μπροστά της