Τα λόγια συμπαράστασης της Serena Williams για την Meghan Markle

Η φιλία τους κρατάει χρόνια. Δεν την έχουν κρύψει ποτέ άλλωστε! Η Serena Williams και η Megkan Markle είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που δεν άλλαξε ακόμα κι όταν η δούκισσα του Σάσσεξ εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λονδίνο δίπλα στον πρίγκιπα Harry.

Οι φωτογραφίες της Meghan μαζί με τον Harry αλλά και με την Kate Middleton, σε αγώνες τένις της Serena έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου. Η υποστήριξη της Meghan ήταν πάντοτε δυνατή και ουσιαστική προς την φίλη της, στους περισσότερους αγώνες τένις, που είχε τη δυνατότητα να παραβρεθεί.

Τώρα η  σούπερ σταρ του τένις αποφάσισε να πάρει θέση για τα όσα έχουν ειπωθεί μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey.  Ήρθε η στιγμή να ανταποδώσει τη στήριξη της φίλης της και όχι άδικα.

Η παγκόσμια αθλήτρια και επιστήθια φίλη της δούκισας του Σάσσεξ, εξέφρασε σε ένα post της στο Instagram και στο Twitter, την συμπαράσταση και την υποστήριξή της στην Meghan και τον Harry,  εξηγώντας ότι γνωρίζει όλα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέντευξη «από πρώτο χέρι». Πώς τα θεσμικά όργανα και τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να «κακοποιήσουν τις γυναίκες διαφορετικού χρώματος».

Η διακεκριμένη τενίστρια μιλά στο μήνυμά της για την ανιδιοτελή φιλία που τις συνδέει και για τη στάση της απέναντι στα όσα αποκάλυψε η Meghan στην Oprah.

Δες το συγκινητικό μήνυμα της Wiliam που ακολουθεί:

«Η Meghan Markle, η ανιδιοτελής φίλη μου, ζει τη ζωή της – και παραδειγματίζει με τον τρόπο της – με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Μου διδάσκει καθημερινά τι σημαίνει να είμαι πραγματικά ευγενής. Τα λόγια της δείχνουν τον πόνο και τη σκληρότητα που βιώνει. Ξέρω από πρώτο χέρι τα σεξιστικά και ρατσιστικά ιδρύματα και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που χρησιμοποιούν για να κακοποιήσουν τις γυναίκες και τους έγχρωμους ανθρώπους για να μας ελαχιστοποιήσουν, να μας διαλύσουν και να μας δαιμονοποιήσουν. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την υποχρέωσή μας να αποκηρύξουμε το κακόβουλο, αβάσιμο κουτσομπολιό και τα tabliods. Οι συνέπειες της ψυχικής υγείας της συστημικής καταπίεσης και της θυματοποίησης είναι καταστροφικές, απομονωτικές και πολύ συχνά θανατηφόρες. Θέλω η κόρη της Meghan, η κόρη μου και η κόρη σας να ζήσουν σε μια κοινωνία που καθοδηγείται από σεβασμό. Να θυμάστε ότι ο καρπός του πνεύματος είναι η αγάπη, η χαρά, η ειρήνη, η καλοσύνη, η πίστη, η ταπεινότητα και ο αυτοέλεγχος. Σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχει νόμος».

Κώστας Δόξας: «Ήταν αμυνόμενος» αναφέρει o δικηγόρος του – Τα επόμενα βήματά του

Ο Balmain στήνει ένα show στο αεροδρόμιο με ‘’Ready to fly’’ κομμάτια