Κώστας Δόξας: «Ήταν αμυνόμενος» αναφέρει o δικηγόρος του – Τα επόμενα βήματά του

Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση περί ξυλοδαρμού της από τον πρώην σύζυγό της Κώστα Δόξα και τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τραγουδιστής σχεδιάζει τα επόμενα νομικά του βήματα μαζί με τον συνήγορό του Σπύρο Δημητρίου.

«Αν αποδειχθεί στυγνός βασανιστής της οικογένειας του θα τιμωρηθεί. Αν αποδειχθεί ότι επίσης έχει βασανιστεί βάναυσα ή υπήρξαν τραγικές πλημμέλειες σχετικά με το ανήλικο τέκνο του θα το υποδεχτούμε με τον ίδιο τρόπο;» αναφέρει σε δήλωση του ο δικηγόρος του Σπύρος Δημητρίου.

Πλέον, ο τραγουδιστής, που καταγέλεται για κακοποίηση της πρώην συζύγου του, έχει απευθυνθεί σε ιατροδικαστή, προκειμένου να εξετάσει τις δημοσιευμένες από εκείνη φωτογραφίες.

«Είναι συνήθης τακτική να ζητείται ιατρική γνώμη από φωτογραφίες, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα για εκ του σύνεγγυς εξέταση» εξηγεί ο κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να υποστηρίζει ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που τον χαρακτηρίζει «στοργικό πατέρα» και κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη μητέρα».

Η Μαρία Δεληθανάση σε δική της ανάρτηση αναφέρει πως: «πρόκειται για απόσπασμα του δικόγραφου και συγκεκριμένα δικές του δηλώσεις και σε καμία περίπτωση απόφαση δικαστηρίου. Αφορά στη διατροφή και την επιμέλεια. Όχι στην αγωγή διαζυγίου, ούτε στη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία».

Εκτός από την ιατροδικαστική έκθεση, ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει σε αναζήτηση ειδικού προκειμένου να ανακτήσει δεδομένα από το κινητό του τηλέφωνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει έρθει σε επαφή με το CSII του κ. Μανώλη Σφακιανάκη, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάσυρσης των χαμένων αρχείων.

Ενδέχεται να κινηθεί νομικά σε βάρος του Ant1

Την ίδια στιγμή, εξετάζει και τον τρόπο που θα κινηθεί νομικά για τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση από το δημοφιλές τηλεοπτικού σόου του Ant1 «Your face sounds familiar». Μάλιστα, φέρεται να λέει ότι οδηγήθηκε σε παραίτηση «για φήμες». Τέλος, φέρεται να εξετάζει και την υποβολή αγωγής για δυσφήμιση, καθώς θεωρεί ότι η υπόθεση έχει βλάψει την υπόληψή του.

Το γεγονός της δημοσιοποίησης των καταγγελιών της συγκεκριμένη χρονική περίοδο, προκαλεί ερωτήματα, σύμφωνα με τον συνήγορό του τραγουδιστή Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος σχολιάζει:

«Γιατί τώρα; Αρχικά δεν έχει κοινοποιηθεί κάποια μήνυση, αλλά έγινε μια δημοσία καταγγελία μέσω social media και την στιγμή που ο κ. Δόξας εργαζόταν σε επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα και μέσω της εργασίας του θα προσέφερε και τα απαραίτητα για το ανήλικο τέκνο τους».

Το περιστατικό φέρεται να μην αμφισβητείται από την πλευρά του τραγουδιστή, αλλά υποστηρίζει ότι δεν ήταν απρόκλητο, αλλά είχε προηγηθεί σε βάρος του επίθεση.

«Η καταγγέλλουσα είχε καταφέρει σε βάρος του χτυπήματα και εν συνεχεία τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από τρεις ώρες» ανέφερε ο κ. Δημητρίου, συμπληρώνοντας ότι ο εντολέας του απώθησε την πρώην σύζυγό του αμυνόμενος.

Γιώργος Κωνσταντίνου: “Την μητέρα μου την ενοχλούσε που δεν την παντρεύτηκε ο πατέρας μου και ήμουν εξώγαμο παιδί”

Τα λόγια συμπαράστασης της Serena Williams για την Meghan Markle