Τα εντυπωσιακά highlights του τρέχοντος διαγωνισμού (ΦΩΤΟ)

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι πρόβες των συμμετεχόντων είναι πιο εντατικές από ποτέ. Πέρα από τα φαβορί, τα βλέμματα στρέφονται προς τις λαμπερές και εκρηκτικές παρουσίες που θα μαγέψουν το κοινό καθώς θα ανέβουν στη σκηνή.

Μία από αυτές είναι η Silia Kapsis, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι “Liar”. Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός γεννήθηκε στην Αυστραλία το 2006 και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τα singles και τα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει μόνη της.

Η Besa Kokëdhima θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision με ένα τραγούδι που αναμένεται να εντυπωσιάσει. Από την πλευρά της, η Nutsa θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία με το τραγούδι “Firefighter”, με μια πορεία που άφησε εντυπώσεις σε διαφορετικά μουσικά σόου.

Τέλος, η πιο πολυσυζητημένη παρουσία είναι αυτή της Eντέν Γκολάν, η οποία θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ. Με μια πλούσια μουσική καριέρα και ποικίλα είδη μουσικής, η γοητευτική καλλονή έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε.

Written by admin

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει: “Η προδοσία της Μαρίας στον Άρη με στενοχωρεί”

Latest

Ήταν λαϊκή απαίτηση κι έγινε πράξη: Η Μαρίνα επέστρεψε στο Scorpios Music Bar – «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο, ΜΠΑΜ»! (video)