Ήταν λαϊκή απαίτηση κι έγινε πράξη: Η Μαρίνα επέστρεψε στο Scorpios Music Bar – «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο, ΜΠΑΜ»! (video)

Latest

Σε μεγάλο ζήτημα εξελίχθηκε τις τελευταίες ώρες η απόλυση της Μαρίνας από το Scorpios Music Bar, καθώς πρόκειται για τη γυναίκα, που έκανε πρώτη viral το μαγαζί από το βίντεο, όπου λέει «Scopios είναι για σένα, ΠΑΜ».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και από τις δύο πλευρές, με την ιδιοκτησία του καταστήματος να αναφέρει, ότι έκανε το μαγαζί άνω κάτω με τη συμπεριφορά της, ενώ εκείνη απάντησε, ότι όλο αυτό το σκηνικό αποτελεί προϊόν ζήλειας, καθώς ήταν η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους πελάτες.

Διαβάστε επίσης: Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_OfficialΗ επιστροφή της… άσωτης

Φαίνεται, όμως, ότι η ιδιοκτήτρια τοιυ μαγαζιού και η Μαρίνα… τα βρήκαν τελικά. Κι αυτό, επειδή από τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/4) κυκλοφορεί βίντεο στο TikTok, με το οποίο καλωσορίζει ξανά την… άσωτη, λέγοντας τα εξής λόγια: «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο, ΜΠΑΜ».

Εμείς κακοπροαίρετοι δεν είμαστε. Κάποιοι άλλοι κακοπροαίρετοι, όμως, θα ισχυρίζονταν πως όλο αυτό το σκηνικό έγινε, για να παραμείνει το μαγαζί υψηλά στη δημοσιότητα, αφού μετά το πρώτο ΜΠΑΜ θα ήταν σίγουρο, ότι κάποια στιγμή θα σταματούσε να έχει όλη αυτή την απήχηση.

Αυτά, όμως, τα ισχυρίζονται άλλοι, εμείς σε καμία περίπτωση δε θα υιοθετήσουμε μια τέτοια άποψη. Υιοθετούμε μόνο, ότι ο Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ!

23 Απρίλιου 2015 – 23 Απριλίου 2024. Κάντε το όπως ο Πρίντεζης!

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Τα εντυπωσιακά highlights του τρέχοντος διαγωνισμού (ΦΩΤΟ)

Σάκης Ρουβάς: Το επίκαιρο σχόλιο για Βίσση και Πάολα – “Δυνατά ονόματα;”