Συγκινητική στιγμή! Αντώνης Ρέμος και Μίμης Πλέσσας συγκινούνται στο Σπίτι με το MEGA

Η φιλία μπορεί να διαρκέσει για χρόνια και να είναι ένας δεσμός που ενώνει ανθρώπους με βάση την αγάπη και την αλληλοσεβασμό. Αυτό αποτελεί και την περίπτωση του Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” πόσο μεγάλη είναι η χαρά και η συγκίνησή του για τη φιλία του με φίλους του εδώ και 30 χρόνια.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην εκπομπή όπου συναντήθηκε με την Ρούλα Κορομηλά, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλους αγαπημένους του, ενώ είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό μια σπάνια συνάντηση που είχε με τον Μίμη Πλέσσα λίγες ημέρες νωρίτερα. Η συνάντηση αυτή έφερε συγκινητικές στιγμές και συναισθήματα, καθώς οι δυο φίλοι έδειξαν τον σεβασμό και την αγάπη που τους ενώνει εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, δήλωσε επίσης τη σπουδαιότητα της φιλίας που ενώνει τους δυο καλλιτέχνες, ενώ ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τον φίλο του και τη μοναδική σχέση που τους ενώνει.

Η φιλία είναι πραγματικά ένας θησαυρός που πρέπει να φυλάξουμε και να τιμήσουμε, όπως και οι δυο καλλιτέχνες κάνουν εδώ και δεκαετίες. Η συνάντηση τους αποτέλεσε μια σπάνια ευκαιρία για να αναδείξουν τη σημασία της φιλίας και της αλληλεγγύης στη ζωή και στην τέχνη τους.

Written by admin

Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άντρες»

Η Δώρα Παντέλη εντυπωσιάζει στη σκηνή με το στυλ της Καίτης Γαρμπή