Η Δώρα Παντέλη εντυπωσιάζει στη σκηνή με το στυλ της Καίτης Γαρμπή

Κάθε άλλο παρά στην όποια “ασυμφωνία χαρακτήρων” στάθηκαν οι τηλεθεατές στη νέα εμφάνιση της παίκτριας του J2US!

Με ένα νέο επεισόδιο ήρθε το J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του προγράμματος του Alpha. Ανάμεσα σε όλα τα ζευγάρια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήρθε η ώρα να ανέβουν στη σκηνή η Δώρα Παντελή και ο νέος της συνεργάτης, Αναστάσιος Ράμμος.
Πριν από 27 χρόνια, η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος είχαν ερμηνεύσει το τραγούδι “Ασυμφωνία χαρακτήρων”. Αυτό ήταν το τραγούδι που επρόκειτο να ερμηνεύσουν σε αυτή την εμφάνιση στο J2US, η εκθαμβωτική αθλητικογράφος μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή.
Η στυλιστική επιλογή με την οποία εμφανίστηκε η Δώρα Παντέλη στη σκηνή, δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν, ούτε από τους κριτές ούτε από το τηλεοπτικό κοινό. Αμέσως μετά, όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής και ο καλεσμένος τους, Light, σχολίασαν την εμφάνισή της.
Η Καίτη Γαρμπή σημείωσε ότι το κομμάτι αν και δύσκολο, ερμηνεύθηκε με πάθος και το κουπλέ είχε μια αστάθεια που μπορεί να δικαιολογηθεί από την έλλειψη πρόβας. Η προσπάθεια που κατέβαλαν η Δώρα Παντελή και ο Αναστάσιος Ράμμος στη σκηνή του J2US αναγνωρίστηκε και επικροτήθηκε από τους κριτές και τους θεατές.

Διαβάστε περισσότερα στο…

Written by admin

Συγκινητική στιγμή! Αντώνης Ρέμος και Μίμης Πλέσσας συγκινούνται στο Σπίτι με το MEGA

Latest

Έγινε αγρότης ο γιός της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου – Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έδειξε το μποστάνι του και έμειναν όλοι άφωνοι