Συγκινεί ο Νίκος Γαλανός για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Latest

Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Νίκος Γαλανός προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση. Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη γνωριμία και συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς και στο θάνατό της, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε επίσης: Κέλι Γκέιλ: Γυρνάει πλάτη και βγάζε selfie φωτογραφία με λευκό μαγιό και κατεβασμένο σορτσάκι (pics)

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Γαλανός εξομολογήθηκε πως «είναι όπως όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι συνεργάτης σου, είσαι πολλά χρόνια μαζί του και τίποτα να μην αισθάνεσαι, τον αγαπάς. Έχεις βιώματα μαζί του, έχεις ζήσει στιγμές καλές και κακές και μέτριες, σ’ αγαπώ, τσακώνεσαι, όλα αυτά. Όταν θα φύγει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος, ή φεύγει ξαφνικά και λίγο άδικα, θα στεναχωρηθείς, θα πονέσεις και θα κλάψεις». Την ίδια στιγμή, οι φήμες για δεύτερο παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη πληθαίνουν.

«Εγώ προσωπικά έτυχε να έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά. Δηλαδή από πλευράς υγείας. Από όταν ήμασταν ακόμα στο θέατρο στην Αθήνα, το οποίο προχώρησε μετά και στον Πειραιά (σ.σ. με την παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας»). Κατάλαβα πως πια είχε κάποιο θέμα υγείας»

«Μέσω της Αλίκης με έμαθε το πολύ κοινό. Όταν δηλαδή ήσουν παρτενέρ της Αλίκης, γινόσους και εσύ σταρ» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο επίσης, ο Νίκος Γαλανός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha Κύπρου.

Δείτε το βίντεο

«The Idol»: Έχασε 100.000 θεατές από το δεύτερο επεισόδιο – «Η χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία»

Latest

Οριστικός χωρισμός για την Εύα Καΐλή: Τέλος στη σχέση της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι!