«The Idol»: Έχασε 100.000 θεατές από το δεύτερο επεισόδιο – «Η χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία»

Η σειρά «The Idol» από την πρώτη μέρα προβολής της έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις. Κι ενώ πριν την κυκλοφορία της υπήρχε αρκετά μεγάλος ενθουσιασμός μετά την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου το κοινό μιλάει για βασανιστήρια και τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία». Το εντυπωσιακό είναι ότι έχασε 100.000 θεατές στο δεύτερο επεισόδιο.

Η πρεμιέρα να κατέκτησε τα βλέμματα 913.000 τηλεθεατών, ωστόσο, το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε σημαντική πτώση καθώς το παρακολούθησαν 800.000 θεατές.

Το GQ αναφέρει ότι το νέο επεισόδιο περιελάμβανε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία», όπου η ηρωίδα (Λίλι Ρόουζ Ντεπ) αυτοϊκανοποιείται και αυτοτραυματίζεται, ενώ πενθεί τη νεκρή μητέρα της πριν γνωριστεί με τον χαρακτήρα του Weeknd. Δημοσίευμα τηςDailyMail συνδέει την μειωμένη θέαση του δεύτερου επεισοδίου, με την εν λόγω σκηνή.

The Idol loses 100K viewers on second episode featuring ‘the worst sex scene in history’ https://t.co/X9SpMcMOVg

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) June 14, 2023

– Advertisement –


https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-12191397/The-Idol-LOSES-100K-viewers-rollercoaster-second-episode-sex-scene-Weeknd.html?ito=link_share_article-image-share#i-282b09fe8de2b2d6

Παπαδήμα για Γιώργο Κιμούλη: «Μαγκιά του που επέστρεψε στο θέατρο»

Latest

Συγκινεί ο Νίκος Γαλανός για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»