Συγκινεί η κα. Σπυριδούλα που στόλισε το σπίτι της με 6.000 λαμπάκια: «Όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει» (vid)

Η περίπτωση όμως της κυρίας Σπυριδούλας από το χωριό Βέλος της Εύβοιας είναι ξεχωριστή καθώς ήδη έχει στολίσει ολόκληρο το σπίτι της με 6.000 λαμπιόνια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως συνεχίζει… παρά το γεγονός ότι χρωστάει στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ένα μικρό ποσό από χρήση προηγουμένων μηνών.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου. Περιμένουν να στολίσω για να στολίσουν και οι υπόλοιποι», λέει η κα Σπυριδούλα, εξηγώντας ότι εκείνη δίνει το σήμα για τον στολισμό της γειτονιάς, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει στα 6.000 λαμπάκια.

«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται εν ζωή πλέον. Είχαμε δει μία ταινία με τον Ντάνι Ντεβίτο, που ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα, όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει», λέει και συγκινεί συμπληρώνοντας ότι θα στολίζει, όσο αντέχει, ενώ κλείνοντας αναφέρει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τον στολισμό του σπιτιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Παίκτρια Big Brother από το τραγούδι στο σαντουιτσάδικο – Έχει το καλύτερο «βρώμικο» (pic)

Σταμάτης Κραουνάκης: «Σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη όλο το ”σουργιελαριό” απασχολείται με τη ”χοντρή”» (VIDEO)