Σταμάτης Κραουνάκης: «Σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη όλο το ”σουργιελαριό” απασχολείται με τη ”χοντρή”» (VIDEO)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς προέκυψε το τραγούδι «Άδωνις», ενώ απάντησε και για την επιλογή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από αυτό τη λέξη «χοντρή».

«Τελειώνει το ”Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον ”Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να φτάσουμε στον ”Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργιελαριό” με τη ”χοντρή” τρεις μέρες. Αυτό είναι το θέμα.

Ότι την ημέρα του ”Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη ”τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν, λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα» είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Για την σχέση του με την Άλκηστης Πρωτοψάλτη ανέφερε: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».

# Σταμάτης Κραουνάκης

Πηγή

Συγκινεί η κα. Σπυριδούλα που στόλισε το σπίτι της με 6.000 λαμπάκια: «Όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει» (vid)

Latest

Φιλαράκια: «Ήμουν απελπισμένος! Δεν ήθελα να είμαι οπουδήποτε αλλού που δεν θα ήταν η κόρη μου» – Ο «Τζόι» εγκατέλειψε την καριέρα του για να σώσει το παιδί του