Παίκτρια Big Brother από το τραγούδι στο σαντουιτσάδικο – Έχει το καλύτερο «βρώμικο» (pic)

Latest

Αν και η ίδια είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, καθώς διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα που απαιτεί θυσίες, δεν δίστασε να ανοίξει ένα σαντουιτσάδικο!

Η Μαρία Αλεξόγλου είναι τραγουδίστρια περισσότερο γνωστή όμως έγινε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Βig Βrother, το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ!

Η όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια με το γυμνασμένο σώμα και το δυναμικό χαρακτήρα άφησε το στίγμα της μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού φτάνοντας σχεδόν μέχρι τον τελικό ενώ απέκτησε και μία καλή φίλη, τη Μαίρη Βαρσάμη!

Αν και η ίδια είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, καθώς διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα που απαιτεί θυσίες, δεν δίστασε να ανοίξει ένα σαντουιτσάδικο στον Κορυδαλλό!

Στο μαγαζί της Μαρίας Αλεξόγλου θα βρεις το καλύτερο street food της περιοχής, αφού τόσο η παρουσία της ίδιας στο κατάστημα και η ποιότητα του φαγητού είναι λόγοι για να πας και να δοκιμάσεις

πηγή: athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Αuτό είναι το πιο τεμπέλικο ζώδιο – Βαριέται τα πάντα, δεν ξεκολλάει από τον καναπέ

Συγκινεί η κα. Σπυριδούλα που στόλισε το σπίτι της με 6.000 λαμπάκια: «Όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει» (vid)