Άντζελα Δημητρίου: Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στις γειτονιές του Παραδείσου που σήμερα μεταναστεύεις

πεθανε ο τολης

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος με τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλου. Η Άντζελα Δημητρίου, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Ένα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον “άνθρωπο” Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας.

Συγκινεί η Άντζελα Δημητρίου: Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στου Παραδείσου τις γειτονιές

Γιατί ήσουν για όλους ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν!

Υπήρξες πάντα μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά! Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση.

Τα λόγια όμως είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου, γιατί από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή είναι πιο άδεια, γιατί…

κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε, δεν μπορεί να δεχθεί, αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου τόσο ξαφνικά τόσο μεγάλο κενό.

Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

 

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Φύλακας άγγελος ο Τόλιας

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Φύλακας άγγελος ο Τόλιας

κηδεια α΄νεκτροταφείο αθηνών

Κηδεία -Τόλης Βοσκόπουλος: Σε λαΪκό προσκύνημα η σορός του την Τετάρτη 21/07/2021 στο Α’ νεκροταφείο