Survivor spoiler: Φωτιά δηλαδή πήρε το Συμβούλιο, τι έγινε με Μυριέλλα και Σάββα

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λάμπρος, ο Σάββας προσέγγισε τη Μυριέλλα λέγοντάς της να υποδείξει έναν Διάσημο με μεγάλη δημοφιλία, ώστε να υπάρξει αποχώρηση που θα «βολέψει» τους Μπλε. Καήκατε, έ;

Κι εμείς όταν το πρωτοακούσαμε. Βέβαια, αν και της μόδας τώρα τελευταία, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Αυτή πάντως που εξοργίστηκε ήταν μία από τους υποψηφίους των Μαχητών προς αποχώρηση.

«Κοιτάω να δω αν έχει κι άλλο πάτο» είπε εξοργισμένη η Ασημίνα και ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε.

Από την άλλη, η Μυριέλλα βρέθηκε σε μια άβολη θέση, καθώς ο Κωνσταντάρας μίλησε για κάτι που αφορούσε την ίδια. Έμεινε λοιπόν η παίκτρια των Κόκκινων να αποδείξει ότι δεν είναι.. ελέφαντας, τονίζοντας με έντονο ύφος ότι δεν ξεγελιέται από κανέναν.

«Είμαι 34 ετών και δεν μπορεί κανένας Σάββας να με ξεγελάει». Από την άλλη, ο Σάββας απάντησε λέγοντας «Και γω δεν θα αφήσω καμιά Μιριέλα να με κοροϊδέψει».

Επίσης, εμφανώς εκνευρισμένη η Σοφιάνα αναφέρθηκε λέγοντας: «Ποιος είναι άνανδρος και επιτρέπει στον Σάββα να εκτίθεται έτσι».

Εκείνη τη στιγμή, το μπαλάκι πήγε και στον Σπύρο. Εκείνος άρχισε να λέει ότι τις τελευταίες μέρες ήρθε πολύ κοντά με τη Σοφιάνα και την Ασημίνα. Τότε η Ασημίνα εξερράγη και αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς υποκριτή τον Σπύρο και ότι στο έξω κόσμο δεν θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα του ούτε για πλάκα.

Τότε ξεκίνησε ένας τσακωμός ανάμεσά τους, τον οποίο σταμάτησε ο Λιανός πριν ανακοινώσει εκείνον που αποχωρεί.

 

Spoilers

Τους ξεμπρόστιασαν: Aυτοί είναι οι influencers με τους περισσότερους ψεύτικους followers

Spoilers

Καιρός: Επιμένει ο παγετός σε Αττική, Θεσσαλονίκη – Πού θα δείξει μείον 12 βαθμούς Κελσίου