Survivor Spoiler: Το video Καρολίνας και Ασημακόπουλου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

survivor spoiler

Αρχικά όπως έχουμε δει έχουν επικεντρωθεί πολύ στους τσακωμούς των παικτών, με ορισμένους να φτάνουν στα πρόθυρα της… εμμονής. Για παράδειγμα πάρτε τον Αλέξη Παππά, ο οποίος δεν άφηνε από το στόμα του τον Τζέιμς και ήθελε διακαώς να τον διώξει από το παιχνίδι και τελικά αποχώρησε ο ίδιος.

Από την άλλη έχουμε τους έρωτες! Το γεγονός ότι μπήκε στο Survivor 4 και στην ίδια ομάδα ο Σάκης Κατσούλης με την πρώην σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, συζητήθηκε πολύ και συνεχίζει να συζητιέται από τις εκπομπές μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, έχουν γίνει και πολλές αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους, αφού στο ριάλιτι μπήκε την ίδια περίοδο και η…νυν – πρώην του Σάκη, Χριστίνα Κεφαλά.

Θέση έχουν πάρει και κοντινά πρόσωπα του πρώην ζευγαριού. Όπως η μητέρα της Μαριαλένας, η οποία έχει γίνει έξαλλη με τα όσα βλέπει, πετώντας τα “καρφιά” της στον Σάκη.

Το βίντεο Καρολίνας – Ασημακόπουλου από το Survivor 4

Ωστόσο, ακόμη δυο παίκτες φαίνεται πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Διάφορες σελίδες κυρίως στο Tik Tok αναρτούν διάφορες στιγμές των δυο συμπαικτών όπου τους δείχνουν σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Σε ένα από αυτά φαίνονται να είναι σε πολύ στενές επαφές με φανατικούς του Survivor 4 να αναρωτιούνται “Μήπως κάτι συμβαίνει;” . Εμείς ωστόσο θα διαψεύσουμε τις φήμες αυτές, αφού Καρολίνα και Γιώργος είναι απλά κολλητοί φίλοι!

survivor spoiler

Survivor Spoiler: Για αυτό το λόγο ο Τριαντάφυλλος δεν έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα

Χamos

Το «Λουλούδι του Δαρβίνου» καλλιεργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε βουνό της Δυτ. Μακεδονίας