Survivor spoiler 31/5: Ποιος νικάει σήμερα

SOK 6 Υποψήφιοι προς αποχώρηση

σοκ

Επιστροφή στους αγώνες με έπαθλο ασυλία σήμερα για τους παίκτες στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Τα μεγάλα έπαθλα πέρασαν αλλά θα έρθουν ξανά αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor με την αποχώρηση που θα έχουμε την Τετάρτη.
Οι ομάδες παραμένουν ως έχουν αφού δειχνουν να είναι ισορροπημένες με το Σάκη Κατσούλη να σηκώνει το βάρος για την Κόκκινη ομάδα!

Ήδη με τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Ατζουν Ιλίτζαλι κατά τις οποίες αν δε παίζει ένας παίκτης, (Λέγε με Νταφυ) η άλλη θα παίρνει πόντο θα δούμε στο στοίβο μάχης τον Τριανταφυλλο.

Αυτά γενικά. Στο σήμερα τώρα την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Σάκης και από την κάλπη θα δούμε υποψηφιους προς αποχώρηση τους Ασημακόπουλο και Τριανταφυλλο!
Θα έχουμε ισοψηφία με 4 αρνητικές για τον κάθε ένα ενώ θα πρέπει να δωσει και έναν ο Σάκης Κατσούλης!

Το ίδιο όμως θα συμβει και αυριο με το δευτερο αγώνα ασυλίας οπου και πάλι αυτός που θα κερδίσει την ατομική θα δώσει ακόμα ένα ενω θα γίνει κ ψηφοφορία!

Με βάση τις ισορροπίες που ειναι 4-4 θα έχουμε ισοπαλίες και στις 2 ψηφοφοριες αρα 4 υποψηφίους αποτην κάλπη συν 2 από αυτους που θα κερδίσουν ασυλία θα δολυμε το εντυπωσιακό 8 παίκτες στο παιχνίδι και 6 στον τακο με το κοινο να αποφασίζει

Written by admin

agries melisses

Άγριες Μέλισσες: Από τον Μάνο Βόσκαρη στον Ακύλα Μεγαρίτη

Αυτοπεποίθηση και Αυτοεκτίμηση: Ποια είναι η διαφoρά μεταξύ αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης;