Survivor Spoiler Διαρροή 16/3/2021: Ποιος Κερδίζει Το Αγώνισμα Για Την 2η Ασυλία; (ΟΡΙΣΤΙΚΟ)

Survivor Spoiler

Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με μπλε και κόκκινους να μάχονται και οι παίκτες της ηττημένης ομάδας να διεκδικούν την ατομική ασυλία!

Survivor Spoiler 16/3/2021: Ποιος Κερδίζει Το Αγώνισμα Για Την 2η Ασυλία;

Να διευκρινίσουμε πως η εκτίμηση που κάνουμε δεν είναι οριστική, καθώς ενδέχεται να διαρρεύσουν και άλλες πληροφορίες μέσα στην ημέρα και να έχουμε κάποια ανατροπή.

Η μπλε ομάδα φαίνεται να μην έχει αντίπαλο και να επικρατεί πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκόρ της κόκκινης ομάδας! Το τραγικό κλίμα στην ομάδα των κόκκινων βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο αφού συνέχεια τσακώνονταν για τα ματσαρίσματα και αν θα παίξει ο Τριαντάφυλλος ή όχι! Όσο η κόκκινη ομάδα κοιτάζει να φάει τον Ντάφυ οι ήττες θα συνεχίζουν να έρχονται!

Ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με τον Κόρο να επιτίθεται στην Μαριάνθη. Επίσης ο Σάκης και η Μαριαλένα καθώς τα λέγανε στην φωτιά, προχώρησαν σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Από την άλλη οι μπλε δείχνουν το σωστό παράδειγμα αφού παρότι και σε αυτούς το κλίμα είναι κάκιστο στην παραλία φροντίζουν και δεν το βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο! Η νέα εβδομάδα λοιπόν ξεκίνησε με εύκολη νίκη για τους μπλε, οι οποίοι δυναμώνουν κι άλλο με την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη!

Ο τραυματισμός της Κεφαλά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στην παραγωγή… Σε λίγες ημέρες θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις και για τις δύο ομάδες!

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, η Μπλέ ομάδα φαίνεται να παίρνει και την δεύτερη ασυλία.

UPDATE Αυτοι ειναι ολοι οι υποψηφιοι στον ΤΑΚΟ

Survivor

Survivor: Άφωνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έκανε τεστ εγκυμοσύνης

ΕΣΜΙΞΑΝ! Πάλι ΜΑΖΙ Χρηστίδου Μαραντίνης! Το χρονικό της...επανασύνδεσης

ΕΣΜΙΞΑΝ! Πάλι ΜΑΖΙ Χρηστίδου Μαραντίνης! Το χρονικό της…επανασύνδεσης