Survivor Spoiler 17/5: Δεν είναι καιρός για ασυλίες – Πάμε για αγώνες επάθλου

survivor

Τι είδαμε και χθες. Ένα τρελό αγώνα επάθλου φαγητού με τους νέους Μπλε να κάνουν μια επική ανατροπή και με ήρωα των Τριαντάφυλλο να κερδίζουν τελικά με 10-9.

Δεν είναι και μικρό πράγμα να κερδίζει ο Ντάφυ τον Ασημακόπουλο, που λίγες ώρες πριν είχαν τσακωθεί, γιατί ο Τριαντάφυλλος δεν προσφέρει στην ομάδα. Και ο Ντάφυ απάντησε με το επικό; Κρατάω δυνάμεις για το ατομικό.

Και να ο Ντάφυ γεμάτος ενέργεια να κερδίζει στις 2 από τις 3 μονομαχίες τον Ασημακόπουλο που δεν μπορούσε να πιστέψει από πού του ήρθε.

Από 7-2 που είχαν προηγηθεί οι Κόκκινοι και ήταν άνετοι και ωραίοι τους ήρθε η αντεπίθεση των Μπλε που ισοφάρισαν 7-7 και 9-9, αλλά τελικά στο FLAG RACE Καρολίνα και Κόρο ήταν πιο αποτελεσματικοί από Σάκη και Ελένη.

Με το δεξί οι Μπλε
Ακόμα ένα επιτυχημένο survivor spoiler που σας είχαμε δώσει από πολύ νωρίς την νίκη της Μπλε ομάδας, μαζί με όλα όσα είδαμε σήμερα.

Μπορείτε εδώ να δείτε πολύ αναλυτικά όλα όσα έγιναν την Κυριακή.

Αλλά όπως είδαμε η ζωή προχωράει στο νησί και με τις νέες ομάδες να μας δίνουν την πρώτη αγωνιστική τους εικόνα.

Είδαμε αυτό που περιμέναμε. Τους Μπλε να είναι πολύ δυνατοί στις γυναίκες και τους Κόκκινους στους άντρες.

Δεν είναι καιρός για ασυλίες;
Αλλά τι θα δούμε;

Δύσκολο να δούμε άμεσα αγώνισμα για ατομική ασυλία και αποχώρηση παίχτη σύντομα, όταν είχαμε δύο αποχωρήσεις, και οι πληροφορίες μας λένε ότι για να βγουν οι ημερομηνίες θα τα πάνε αποχώρηση ανά 15 ημέρες.

Πολύ λογικό για να βγουν οι ημέρες μέχρι τον τελικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Η εκτίμηση μας είναι ότι θα δούμε ξανά ομαδικό αγώνισμα.

Θα δούμε στην πορεία μεγάλα έπαθλα, για να έχουν μεγάλο κίνητρο οι παίχτες στο νησί.

Κανένα παράπονο δεν πρέπει να υπάρχει αφού με τα SURVIVOR SPOILER τα μαθαίνεται όλα πρώτοι για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Κόκκινοι ή Μπλε;
Πολύ δύσκολο να ξανακάνει ο Ντάφυ τον αγώνα της ζωής του και από την άλλη οι Κόκκινοι να είναι χαλαροί στον αγώνα. Η Καρολίνα με τον στόχο έχει μεγάλο πρόβλημα και το όποιο πλεονέκτημα της στον στίβο μάχης πηγαίνει περίπατο. Η Μαριαλένα είναι η πιο αξιόπιστη αυτήν την στιγμή. Ο Κόρο τραβάει ζόρι σε θέματα ταχύτητας, και ο Ντάφυ μπορεί στην αρχή να φανεί λίγο ανταγωνιστικός αλλά όσο περνάει η ώρα πέφτει. Δεν είναι επαναφορτιζόμενος.

Από την άλλη Ηλίας και Σάκης παίζουν χωρίς αντίπαλο. Ο Ασημακόπουλός δύσκολο να την ξαναπατήσει από τον Ντάφυ.

Σήμερα λοιπόν στο αγώνισμα που θα δούμε με τις ομάδες να έχουν τα υπέρ και τα κατά τους οι Κόκκινοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα νίκης.

Όπως και να είναι τα πράγματα μόλις θα έχουμε επικοινωνία με τον άνθρωπο μας, θα σας τα πούμε με το νι και με το σίγμα.

Ακόμα και να πάμε σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας που θα είναι τεράστια έκπληξη για τους λόγους που σας είπαμε παραπάνω θα έχετε πλήρη αναφορά

survivor

Survivor spoiler 17/05: Επική ανατροπή και νίκη των Μπλε με MVP τον Ντάφυ! Τα είδαμε όλα! (VIDS)

yfsf:-o-ian-stratis-nikitis-tis-vradias-–-oi-metamfieseis-tou-imitelikou

YFSF: Απίστευτη μεταμφίεση από τον Ίαν Στρατή σε Κουασιμόδο.