Survivor spoiler 17/05: Επική ανατροπή και νίκη των Μπλε με MVP τον Ντάφυ! Τα είδαμε όλα! (VIDS)

survivor

Τι είδαμε και χθες. Ένα τρελό αγώνα επάθλου φαγητού με τους νέους Μπλε να κάνουν μια επική ανατροπή και με ήρωα των Τριαντάφυλλο να κερδίζουν τελικά με 10-9.

Δεν είναι και μικρό πράγμα να κερδίζει ο Ντάφυ τον Ασημακόπουλο, που λίγες ώρες πριν είχαν τσακωθεί, γιατί ο Τριαντάφυλλος δεν προσφέρει στην ομάδα. Και ο Ντάφυ απάντησε με το επικό; Κρατάω δυνάμεις για το ατομικό.

Και να ο Ντάφυ γεμάτος ενέργεια να κερδίζει στις 2 από τις 3 μονομαχίες τον Ασημακόπουλο που δεν μπορούσε να πιστέψει από πού του ήρθε.

MVP ο Ντάφυ
Από 7-2 που είχαν προηγηθεί οι Κόκκινοι και ήταν άνετοι και ωραίοι τους ήρθε η αντεπίθεση των Μπλε που ισοφάρισαν 7-7 και 9-9, αλλά τελικά στο FLAG RACE Καρολίνα και Κόρο ήταν πιο αποτελεσματικοί από Σάκη και Ελένη.

Ακόμα ένα επιτυχημένο survivor spoiler που σας είχαμε δώσει από πολύ νωρίς την νίκη της Μπλε ομάδας, μαζί με όλα όσα είδαμε σήμερα.

Μπορείτε εδώ να δείτε πολύ αναλυτικά όλα όσα έγιναν την Κυριακή.

Λογικό μετά τον αγώνα ο Τριαντάφυλλος είχε την τιμητική του με πολλά πειράγματα και κατάθλιψη στους Κόκκινους και ειδικά στον Ασημακόπουλο που πήρε ένα πολύ καλό μάθημα από τον Ντάφυ.

Οι πρώτες δηλώσεις των νέων μπλε μετά την εντυπωσιακή νίκη τους

Ασημακόπουλος: Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί η βραδιά

 

yfsf:-megalos-nikitis-o-ian-stratis

YFSF: Μεγάλος νικητής ο Ίαν Στρατής

survivor

Survivor Spoiler 17/5: Δεν είναι καιρός για ασυλίες – Πάμε για αγώνες επάθλου