Survivor Spoiler 9/5: Μπαμ στο νησί

survivor αποχωρηση

Mάθαμε μια σημαντική είδηση που σίγουρα σοκάρει.

Μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί για το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, όπως… αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται στο παιχνίδι, περίπου τέσσερις μήνες, καθώς ήταν απ’ τις προσθήκες που έγιναν μετέπειτα.

Συγκεκριμένα, μπήκε στο παιχνίδι από τον Φεβρουάριο και μετά, ενώ φαίνεται πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει στο νησί. Συν τοις άλλοις, ζορίζεται πάρα πολύ συναισθηματικά.

Έχει σπάσει ψυχολογικά
Εδώ και βδομάδες δεν τον έχουμε δει να χαμογελάει. Τα περισσότερα πλάνα τον δείχνουν κλαμένο. Νιώθει αρκετά πιεσμένος, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα ξεσπάσματα θυμού και την ένταση της φωνής του.

Τις πρώτες βδομάδες είχε ένα χαμόγελο… μέχρι τα αυτιά. Σε κάθε τσακωμό ήταν εκείνος που έμπαινε ανάμεσα στους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους να ηρεμήσουν. Και επίσης πως όλα λύνονται με το διάλογο.

Μετά από τέσσερις μήνες όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Σίγουρα, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όσον αφορά και την ψυχολογία των παικτών, όμως κανείς δεν περίμενε πως θα δοκιμαστούν τόσο πολύ.

Όπως παραδείγματος χάρη, η Μαριαλένα, η οποία συναντάει αρκετά… συχνά τον ψυχολόγο του νησιού.

Όσον αφορά τον Ηλία Μπόγδανο, έκανε μια συζήτηση πριν λίγα 24ωρα με την Καρολίνα, ενώ της εξομολογήθηκε πως αν συνεχίσει η ψυχολογία του να είναι πιεσμένη, δε θα αντέξει.

Της εκμυστηρεύτηκε πως σκέφτεται να αποχωρήσει αρκετές ημέρες, διότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Και πως επίσης, ούτε ο ίδιος γνωρίζει το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Μπορεί να ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο με στόχο το έπαθλο, ή να μη συνηθίζει να παραιτείται από τίποτα, όμως το μόνο που τον κρατάει μέσα πλέον, είναι το αγωνιστικό. Εκεί τα πηγαίνει περίφημα, όντας από τους κορυφαίους.

Φάρμα spoiler 7/5: Ψάξαμε και βρήκαμε την τελική οχτάδα!

sok

8 Λέξεις spoiler: Νέο διαζύγιο σε εξέλιξη