Survivor spoiler 15/02: Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;

Είμαστε αισίως στην 7η αποχώρηση λοιπόν στο Survivor. Το κοινό θα μπει για 8η φορά σε διαδικασία ψηφίσματος, αλλά επί της ουσίας πάμε για την 7η αποχώρηση από το κοινό. Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν αποχωρήσεις, έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ελισάβετ Σπανού και Παρασκευή Σταματοπούλου, Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Άσπα Πρεδάρη και Λάμπρος Κωνσταντάρας έχουν φύγει με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Όλοι οι υπόλοιποι την έκαναν με ελαφρά. Τελευταίος παίκτης που έφυγε οικειοθελώς ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη. Είχαν προηγηθεί, τρεις Μαχητές (Μπέλλος, Καλαφατάς, Κρυσταλλία –η τελευταία με εντολή γιατρού) και από τους κόκκινους ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Την περασμένη εβδομάδα έχασαν και τις δύο ασυλίες οι Διάσημοι. Αυτή τη φορά σειρά είχαν να την πατήσουν οι Μαχητές. Δύο ήττες, η δεύτερη ήταν πολύ εύκολη από την κόκκινη ομάδα. Το καλό για τους μπλε είναι πως σε σχέση με τους κόκκινου δεν έπρεπε να βγάλουν πέντε παίκτες στον τάκο. Αυτό ήταν μία φορά.

 

Κλασικά παραδοσιακά λοιπόν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όλοι από την κόκκινη ομάδα. Υπάρχουν φαβορί προς αποχώρηση; Ασφαλώς και υπάρχουν φαβορί προς αποχώρηση, αλλά αυτή τη φορά τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο.

Πάμε να δούμε όμως αυτό που εξετάζουμε κάθε εβδομάδα. Αποδεικνύεται φυσικά αρκετά χρήσιμο. Διότι, με την αρνητική ψήφο μπορεί να είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτό ισχύει ως τώρα σε αρκετές από τις ψηφοφορίες. Στις περισσότερες τουλάχιστον. Την περασμένη εβδομάδα το κοινό μας ήθελε Αθηνά. Τελικά το δρόμο της επιστροφής πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Βέβαια, έχουμε και τη δυνατότητα να ψηφίζουμε με θετικό τρόπο. Κι εκεί έχει ενδιαφέρον, μιας και κρατάει περισσότερη ώρα. Η μία ώρα που δίνει δυνατότητα το κοινό δεν είναι αρκετή για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει τώρα. Πελαγία Καζολέα, Σπύρος Μαρτίκας και Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Πλέον είναι και στη δική σας. Ψηφίστε με αρνητική ψήφο ποιον θέλετε να αποχωρήσει.

Loading …

Spoilers

«Διπλό» στο 89΄ η Φιορεντίνα

Survivor spoiler 15/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Διάσημοι ή Μαχητές;