Survivor spoiler 15/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Διάσημοι ή Μαχητές;

Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τρίτης. Μπλε ή κόκκινη;

Τι συμβούλιο ήταν αυτό στο Survivor χθες; Ο κακός χαμός στην κυριολεξία. Όχι να το πούμε για να το πούμε. Στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έγινε το έλα να δεις. Για τους υποψηφίους; Για τον τρόπο που βγήκαν αυτοί; Για τη στρατηγική που ακολουθούν οι παίκτες; Το συμβούλιο είχε από όλα.

Το επεισόδιο της Δευτέρας πρέπει να έχει σπάσει ρεκόρ. Η τηλεθέαση ήταν στα ύψη. Είχε εντάσεις, βαριές κατηγορίες, προσβολές, είχε πολλά. Από αυτά που επιθυμεί το κοινό να βλέπει. Ένας πραγματικός χαμός σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες στους Μαχητές. Οι μπλε είναι σε πλήρη αποσύνθεση. Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ποια τα φαβορί για να φύγουν;

Οι παίκτες είπαν βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλον. Σπύρος Μαρτίκας και Σάββας Κάλφας είπαν ξεκάθαρα πως Σοφιάννα και Πελαγία δεν έχουν κάνει ορθή μοιρασιά στο φαγητό. Η Πελαγία κατηγόρησε μέχρι και με μηνύσεις για όσα ειπώθηκαν. Πολλά τα στρατόπεδα που υπάρχουν στην μπλε καλύβα. Κι όλα αυτά εν μέσω μιας κρίσιμης ψηφοφορίας.

Σε αυτή μπορεί να μπει και ο κόσμος. Μπορείτε να διαμορφώσετε κι εσείς άποψη για το τι θα γινόταν αν υπήρχε η δυνατότητα αρνητικής ψήφου. Ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor. Δυνατότητα υπάρχει κι άλλη. Διότι, μπορείτε να ψηφίσετε εύκολα και γρήγορά ΕΔΩ και με τον κλασικό τρόπο. Τον παίκτη που θέλετε να μείνει.

Μέσα σε όλα έχουμε και ένα αγώνισμα. Δύο για την ακρίβεια. Το έπαθλο επικοινωνίας και το sports game. Για το ομαδικό αγώνισμα που θα είναι πιθανότατα βόλεϊ θα σας ενημερώσω για το Survivor spoiler από το mediatime. Όπως κάνουμε δηλαδή κάθε Τρίτη.

Με αυτό το κλίμα που υπάρχει στους Μαχητές δεν είναι δυνατόν να κερδίσουν οι μπλε. Μπορεί το έπαθλο επικοινωνίας να είναι κάτι προσωπικό. Κάθε παίκτης θέλει να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του. Και όχι μόνο. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό και το φαγητό που υπάρχει.

Από το trailer του Survivor όμως βλέπουμε ένα ομαδικό παιχνίδι. Θέλει συνεργασία και όλους τους παίκτες με ομοψυχία. Οι μπλε είναι διασκορπισμένοι. Οι Διάσημοι περιμένουμε να πάρουν μία ακόμα νίκη στο παιχνίδι. Νωρίς το πρωί το οριστικό, αν και μοιάζει βέβαιο.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης

Survivor spoiler 15/02: Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;

Survivor spoiler: Ρωμαϊκή αρένα το συμβούλιο … Τούρμπο η Κάτια με την κατηγορία της κλεψιάς