Survivor spoiler 05/02: Γεωγραφικό αμόκ από την Ευριδίκη… η Ουγγαρία δίπλα στην Κέρκυρα;

Ακόμα μία νίκη για τους Διάσημους στο χθεσινό (5/2) επεισόδιο του Survivor, έχοντας πάρει για τα καλά τον αέρα της μπλε ομάδας/

Γεμάτο από κάθε άποψη ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει για ακόμη μια φορά στην τηλεθέαση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ακόμα και οι πιο ήρεμες προσωπικότητες, όπως είναι ο Απόστολος Ρουβάς, που δεν τον έχουμε συνηθίσει να δημιουργεί τσακωμούς και ίντριγκες, μπορεί κάποιες φορές να βγουν εκτός εαυτού.

Αυτό συνέβη απέναντι στην Αθηνά, αναφέροντας πως πολλές φορές λειτουργεί ατομικά και όχι ομαδικά.

Κατά τα άλλα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τους παίκτες είναι η πείνα. Για πολλούς είναι και ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας για να το σκεφτούν καλύτερα αν θέλουν να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι πως στους Μαχητές η κατάσταση έχει φτάσει στο… τέρμα. Ήδη πριν το αγώνισμα ο Γιάννης Τσολάκης δήλωσε πως έχει αρχίσει να επηρεάζεται δραματικά. Μην ξεχνάμε πως εξαιτίας της τιμωρίας που δέχτηκε τις προηγούμενες εβδομάδες, έχει στερηθεί περισσότερο από την υπόλοιπη ομάδα το φαγητό.

Ο ίδιος λοιπόν μαζί με τους συμπαίκτες του στόχευαν να σπάσουν τη γκίνια στο έπαθλο φαγητού με άρωμα… Ελλάδας. Και αυτό καθώς όποια ομάδα κέρδιζε θα είχε την ευκαιρία να γευτεί φασόλια.

Οι Διάσημοι για 8η συνεχόμενη φορά χαμογέλασαν στο τέλος, με σκορ 10 – 7, πανηγυρίζοντας για άλλη μια φορά.

Μάλιστα, το σερί συνεχίστηκε καθώς ούτε στα Παιχνίδια της Καραϊβικής οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να πάρουν μια μικρή τόνωση φαγητού, με τους Διάσημους να απολαμβάνουν ταρτάκια με φρούτα.

Φυσικά όπως και σε άλλα παρόμοια παιχνίδια του Survivor ορισμένες απαντήσεις που δόθηκαν… πάνε σε άλλο επίπεδο.

Spoilers

Μαρόκο: Νεκρός ανασύρθηκε ο 5χρονος από το πηγάδι

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Νικητής το Survivor το Σαββατόβραδο