Survivor διαρροή 23/4: Τσακωμός Σάκη – Τζέιμς με το καλημέρα;

Survivor 4 διαρροή (23/04): Είπαμε να βγάλουμε την ψηφοφορία σήμερα, δίχως να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Έλα όμως που καλύτερα να μην μιλάς άλλη φορά;

Τελικά λες και το ξέραμε. Νέο επεισόδιο είχαμε ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη. Αυτή τη φορά με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από την παραλία.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως προσωπικά σας xamos.gr δεν το επιβεβαιώνουμε αν δεν το οριστικοποιήσουμε πρώτα. Απλά σας μεταφέρουμε την διαρροή.

Ο Τζέιμς όπως έχει διαρρεύσει λοιπόν, μόλις επέστρεψε στην παραλία ήταν άκρως εκδηλωτικός. Λογικό αφού έφυγε ένα άτομο που του έκανε την καρδιά μαύρη τόσους μήνες.

Ο Σάκης προφανώς ήθελε να δείξει πόσο… άντρας είναι και δεν έχασε ευκαιρία. Έκανε επίθεση στον Τζέιμς. Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στην μέση και τους χώρισαν. Φυσικά στον καυγά δεν έμεινε αμέτοχος ο Τριαντάφυλλος που ως ουρά του Σάκη μίλησε και εκείνος.

Επίθεση σε Κώστα Παπαδόπουλο η Νίκο Μπάρτζη που ήταν πιο εκδηλωτικοί γιατί δεν έκανε; Αν έγινε αυτό το περιστατικό είναι ανούσιο διότι δεν υπήρχε λόγος να κάνει επίθεση χωρίς άνευ λόγου και ουσίας.

survivor:-“esteila-minyma-ston-livani-kai-de-mou-apantise-–-den-to-echei-diavasei-kan”

Survivor διαρροή: “Έστειλα μήνυμα στον Λιβάνη και δε μου απάντησε – Δεν το έχει διαβάσει καν”

o-pis-zita-na-epitrapoun-oi-metakiniseis-kai-pros-tis-idiotikes-domes-ygeias-stin-elliniki-perifereia

Ο ΠΙΣ ζητά να επιτραπούν οι μετακινήσεις και προς τις ιδιωτικές δομές υγείας στην ελληνική περιφέρεια