Survivor All Star Spoiler 07/03/23: Η Μαχητές Κερδίζουν την Τρίτη Ασυλία της Τρίτης

Η Τρίτη έρχεται και το το Survivor επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο φωτιά γεμάτο ανατροπές. Αγώνας τριτης ασυλίας με τις δυο ομάδες, κόκκινους και μπλε, να είναι έτοιμες να δώσουν μεγάλη μάχη.

Μέσα σε όλα αυτά, βέβαια, οι δύο ομάδες που βλέπουν τους παίκτες τους να παλεύουν ο καθένας προσωπικά για την επιβίωσή του στην παραλία, οφείλουν να αγωνιστούν σε ένα αγώνισμα ασυλίας και επάθλου φαγητού, με το «διπλό» αυτό στόχο να είναι ιδιαίτερα σημαντικός ως προς την ψυχολογία της ομάδας, που θα νικήσει, για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πάντως, οι Μαχητές που αρχικά έβλεπαν τους Διάσημους να… τους παίρνουν τον αέρα, διαπιστώνουν ότι οι προσθήκες τους έχουν ενισχύσει πραγματικά, με αποτέλεσμα να πάρουν νίκες και να αρχίσουν να ισορροπούν την κατάσταση, στέλνοντας αρκετές φορές στην κάλπη την κόκκινη ομάδα.

Επίσης η αποχωρηση του Στάθη Σχίζα θα είναι μεγάλο πλήγμα!

Πάμε τώρα στο ψητό!

Οι Μπλε ξεκίνησαν την εβδομάδα με νίκη, κέρδισαν την ασυλία, και πήγαν ήρεμοι στο συμβούλιο, εκεί όπου οι Διάσημοι έστειλαν στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου. Survivor Spoiler 7/3/23

Χθες βράδυ, οι Μαχητες νίκησαν, έκαναν το 2-0 και εβγαλαν απο την κάλπη την Ευριδίκη Παπαδοπουλου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σύμφωνα λοιπων με πληροφορίες η ομάδα που φαίνεται να κερδίζει την τρίτη ασυλία στο Αll Star Survivor είναι η Μπλε. Οι Μάχητες, για πρώτη φορά κάνουν το 3-0 στις ασυλίες και στέλνουν Τέσσερεις Διάσημους στον τάκο.

Ένας κρίσιμος αγώνας ξεκινά με την ασυλία να βρίσκεται προ των πυλών. Η συνέχεια το βράδυ στις οθόνες μας!

Αλέκα Καμηλά: Στην πιο… sexy φωτογραφία της καριέρας της

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Άλλαξε την εμφάνιση της και έγινε ακόμα πιο ποθητή