Survivor spoiler 06/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Χρώματος Μπλε η σημερινή ασυλία

Μια πρώτη ισχυρή εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor spoiler 6/2: Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που παίζουν δύο ομάδες και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Διάσημοι. Απίστευτο το σερί που έχουν χτίσει οι κόκκινοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι θα γίνει με την 1η ασυλία της εβδομάδας;

Ατελείωτο γλέντι για την κόκκινη ομάδα που αρνείται να χάσει. Κερδίζει συνεχώς και τα πάντα. Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο του Σαββάτου. Οι Μαχητές δεν παίρνουν νίκη ούτε με αίτηση οι Μαχητές όπως βλέπουμε και στα highlights. Και το θέμα και το ερώτημα είναι πότε θα μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το σερί. Διότι, η ανησυχία είναι έκδηλη και στην παραγωγή για την ασιτία της μπλε ομάδας.

Ούτε καν το γλυκάκι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν οι Μαχητές στο παιχνίδι ερωτήσεων. Ούτε καν αυτό. Λίγη ζάχαρη θα βοηθούσε τον οργανισμό. Δεν τους ήθελε ούτε στην ψαριά ο καιρός για να έχουν κάτι να φάνε. Με άλλα λόγια, όλα στραβά κι ανάποδα τους πάνε και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Κεφάλι δεν μπορούν να σηκώσουν και τα άλλα προγράμματα μιας και το Survivor παίζει μπάλα μόνο του στα νούμερα τηλεθέασης.

Μεγάλος στίβος μάχης, παζλ και περίεργος τελικός στόχος. Από τη στιγμή που οι Διάσημοι είναι στο 9-0 και έχουν και γεμάτα στομάχια φαντάζουν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Εδώ είναι που έρχεται όμως ένα άλλο σενάριο και λέει πως καμιά φορά, όταν τρως τρως τρως κανονικά, βαραίνεις. Υποτιμάς τον αντίπαλό σου και σου έρχεται μπούμερανγκ. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα πως ο νικητής του αγωνίσματος ασυλίας δεν έχει κάποιο έπαθλο να κερδίσει. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι οι Διάσημοι δείχνουν να γίνονται έξαλλοι ο ένας με τον άλλον. Η Βρισηίδα είναι στο επίκεντρο ενός μεγάλου καυγά που παίρνει μπάλα κι άλλους παίκτες.

Μέχρι να μιλήσω με τον άνθρωπό μου από τον Άγιο Δομίνικο θα ρισκάρω λέγοντας πως οι μπλε είναι αυτοί που παίρνουν τη νίκη στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Σε μία μέρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Νικητής το Survivor το Σαββατόβραδο

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Ατζούν ζητά να αναλάβει εκτός από τα ριάλιτι,όλο το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού;