Survivor 06/02: Οριστικό Spoiler στη Live μετάδοση για την Ασυλία

Spoilers

Έπειτα από το «κόκκινο» έπαθλο της φασολάδας, ξεκινούν οι μονομαχίες για την Ασυλία στο Survivor. Μήπως αυτές γίνουν μπλε;

Το 8-0 που έχει χτίσει η κόκκινη ομάδα έχει δημιουργήσει αυτοπεποίθηση στους Διάσημους και μπόλικο θυμό στους Μπλε που αναρωτιούνται συνεχώς «πτις φταίει;».

Βέβαια, όσο δύσκολα χτίζονται οι «αυτοκρατορίες», άλλο τόσο εύκολα γκρεμίζονται. Για το ποιος θα πάρει την 1η Ασυλία της εβδομάδας, έχετε λάβει από πολύ νωρίς το Survivor Spoiler.

Πέραν όμως από τη νίκη θα έχουμε και πολλές εντάσεις ανάμεσα στις ομάδες, με αρκετές λογομαχίες να υπάρχουν στους Κόκκινους.

Την ίδια στιγμή, η Τηλεθέαση πηγαίνει «ασφαίρα». Τόσο, που ο Ατζούν έχει βαλθεί να αναλάβει όλο το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ και να τα φέρει όλα τούμπα.

Αλλά… στο θέμα μας. Οι Μπλε θα χρειαστούν μια δυνατή ένεση ψυχολογίας γιατί η λόρδα συνεχίζει να τους κόβει και γενικώς θα πρέπει τουλάχιστον να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν όσο περισσότεροι γίνεται.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ επιφυλάσσει για ένα ακόμα βράδυ δυνατές συγκινήσεις και περιμένουμε με ανυπομονησία το Live.

Survivor 6/2: Το Live το τιμημένο

Τις απαντήσεις για το ποιος κερδίζει, τις έχετε πάρει, αλλά πάμε λίγο να το ζήσουμε. Σχόλια, ατάκες και περιγραφή κάθε run! Απ’όλα έχει ο μπαξές!

Τα λεπτά κυλούν βασανιστικά μέχρι ο Γιωργάρας ο Λιανός σφυρίξει την έναρξη για το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας αναφορικά με την Ασυλία.

Πάμε δυνατά να το… σπάσουμε με σχόλια στο feed και μέχρι τότε σας σερβίρω το αποψινό (6/2) trailer για να κάνετε ζέσταμα και διατάσεις.

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φεύγει ο Στάθης οριστικά;

αγριες μελισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το θαύμα που περίμεναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε