Η Αντιφατική Αγάπη του Κοινού για τον Γιάννη Στάνκογλου

Η κόρη μου δεν έχει ούτε Instagram ούτε Facebook. Της έχουμε μιλήσει κι εγώ και η μητέρα της και, ευτυχώς, δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη να το κάνει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για τη φετινή του συμμετοχή στη σειρά “Το Ναυάγιο” του MEGA και για τη σχέση του με τα παιδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Wine Guru και στη δημοσιογράφο Μία Κόλλια.

“Τα παιδιά μου δεν έχουν σχέση με τις οθόνες. Η κόρη μου, που είναι 15 χρονών, δεν έχει ούτε Instagram ούτε Facebook. Της έχουμε μιλήσει κι εγώ και η μητέρα της και, ευτυχώς, δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη να το κάνει”, αναφέρει ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Στάνκογλου συνεχίζει αναφέροντας: “Η κόρη μου ασχολείται με τη μουσική, πηγαίνει σε μουσικό σχολείο και παίζει τσέλο από μικρή ηλικία. Επίσης ασχολείται και με την υποκριτική, κάνοντας σεμινάρια με τη μητέρα της. Η κλίση της είναι καλλιτεχνική.”

Για τον γιο του, που είναι 10 ετών, αναφέρει: “Ο γιος μου πηγαίνει σε πειραματικό σχολείο και αγαπά το ποδόσφαιρο. Και οι δύο μου παιδιά πάντα παίρνουν θέση ενάντια στη βία και στο bullying.”

Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου μιλά για την ανατροφή των παιδιών του: “Τα παιδιά μου έμαθαν από την αρχή ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου τους αλλά τα άλλα παιδιά. Πρέπει να τα μεγαλώνεις με αυτοπεποίθηση και να τους μάθεις να αναγνωρίζουν την ανάγκη γύρω τους και να προσφέρουν.”

Έτσι, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει την προσεκτική και αγάπη που δείχνει προς τα παιδιά του, προσπαθώντας να τα καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Written by admin

Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας λόγω φόβου τρομοκρατικών επιθέσεων

Η ανακάλυψη της εγκυμοσύνης: Η ευτυχισμένη στιγμή της Μαντώς Γαστεράτου