Survivor spoiler 20/4 : 3 πρώην παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο … Δύο άνδρες και μία γυναίκα

survivor

Δύο άνδρες και μία γυναίκα που αποχώρησαν από το παιχνίδι εισβάλλουν σε λίγο καιρό στο «Survivor 2021».

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του φετινού «Survivor 2021» έχει αρχίσει, έστω και δειλά, και, από το Πάσχα και μετά, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Η δεύτερη μεγάλη είδηση της ημέρας, μετά από τις αλλαγές που θα συμβούν στο reality τις προσεχείς εβδομάδες, όταν οι ομάδες των Μπλε και των κόκκινων θα διαλυθούν, έγινε γνωστή σήμερα από την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, τρεις πρώην παίκτες του reality θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για μία μόνο ημέρα.

Οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα θα επιστρέψουν για να πάρουν μέρος στο event που θα σημάνει και επίσημα την έναρξη του τρίτου κύκλου του παιχνιδιού με την μετατροπή του σε ατομικό.

Tο όνομα της γυναίκας είναι αποφασισμένο ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τους δύο άνδρες -μπορεί να πρόκειται για παίκτες που δεν έχουν πει ακόμα «αντίο» στο παιχνίδι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις των παικτών απέναντι στην παραγωγή δεν τελειώνουν με την αποχώρησή τους. Το «παιχνίδι» συνεχίζεται για αυτούς και στην Αθήνα, με σειρά προγραμματισμένων τηλεοπτικών εμφανίσεων και όχι μόνο.

Survivor – Έξαλλη η Καινούργιου: Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω…

Survivor Spoiler 20/4: Η αλήθεια για το περιβόητο κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα