Στην Ελλάδα η Βασιλεία Σπύρου ενόψει Δουβλίνου και Χριστουγέννων

sports

Η Βασιλεία Σπύρου θα μετάσχει με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Μετά από μια καλή σεζόν με το πανεπιστήμιό της στους αγώνες ανωμάλου δρόμου, η Βασιλεία Σπύρου άφησε τις ΗΠΑ για να έρθει στην Ελλάδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχει αυτή την εποχή υποχρεώσεις στο πανεπιστήμιο, οπότε συνδύασε το κενό αυτό με το να έρθει στην Αθήνα για να κάνει μια μίνι προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Δουβλίνο και να κάνει και τις διακοπές Χριστουγέννων με την οικογένειά της.

«Είναι ευχαριστημένη από την πορεία και τη διαχείρισή της μέχρι τώρα. Δεν έχει προετοιμαστεί για τον ανώμαλο δρόμο, αλλά πήγε πιο συντηρητικά, γιατί την προηγούμενη σεζόν που πιέστηκε, ένας τραυματισμός την άφησε πίσω στις προπονήσεις.

Γι’ αυτό προσέχει ώστε το καλοκαίρι που είναι ο μεγάλος της στόχος να είναι στην καλύτερη κατάσταση», λέει ο προπονητής στην Ελλάδα, Μάρκος Παππάς που θα την παρακολουθήσει και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να αναχωρήσει με την εθνική ομάδα για το Δουβλίνο.

«Ο στόχος στον ανοιχτό είναι κυρίως η βελτίωση στα 1.500μ. και φυσικά θα τρέξει και κούρσες στα 800μ. περισσότερο βοηθητικά», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Η Βασιλεία Σπύρου έκλεισε τη φετινή σεζόν με καλύτερη επίδοση στα 1.500μ. 4.19.55 που ήταν η δεύτερη στην Ελλάδα, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Στο κολεγιακό πρωτάθλημα στον ανώμαλο δρόμο, τρέχοντας για το πανεπιστήμιό της Florida στην Αλαμπάμα κατέλαβε την 37η θέση στα 6χλμ. με χρόνο 20.57.78. Οι εμφανίσεις της της έδωσαν και το εισιτήριο ν’ αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Δουβλίνο.

Ήλιος spoiler: Ο Στέφανος εξαφανίζεται – Όλοι τον θεωρούν νεκρό

Ανέκδοτο: Ένας τύπος χαζούλης που είχε πρόβλημα, πάει στο γιατρό …! Τρελό γέλιο