Στέλιος Ρόκκος: Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου – «Παιδιά είναι καλά, είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας»

Καθησυχηστατικός είναι ο στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου, για την περιπέτεια της υγείας του. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έχει δημιοσευθεί στην σελίδα του τραγουδιστή, «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Νωρίτερα το Σάββατο, ο 58χρονος καλλιτέχνης, μεταφέρθηκε από τη Λήμνο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

Ειδικότερα, συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα εμφάνισε σήμερα το πρωί -στις 6:30- ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ιωάννα Τούνη: “Άρχισε να κινδυνεύει το μωρό” … Συγκλονιστική εξομολόγηση για τη γέννα

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: «Τρελαίνει» το Instagram με το μαγιό της στα 57 (pics)