Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό»

Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις επιλογές που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της πορείας του στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να αλλάξει «προσανατολισμό», με τον ίδιο να αναφέρεται αρχικά, στη… σεξουαλικότητά του.

«Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό», είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Με βολεύει και το εκμεταλλεύομαι όλα αυτά τα χρόνια, γιατί αυτό το “περσόνα-πασπαρτού” μου μπαίνει παντού. Αφού ξεκαθαρίσω βέβαια, πως εγώ μέσα μου νιώθω ότι το κύριο αντίκείμενό μου είναι η μουσική. Αν μου πεις “πέτα όλα τα άλλα και κράτα ένα”, αυτό θα κρατήσω».

Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό ωστόσο, δεν αφορά τον βιοπορισμό του. «Δεν έχει να κάνει τόσο με τον βιοπορισμό, δεν σου δίνει τη δυνατότητα να πεις ότι τελείωσες με αυτό. Το “εκμεταλλεύομαι” λοιπόν, κι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να βρεθώ και σε ένα σίριαλ και σε μια εκπομπή. Τα κάνω όμως, όλα με αγάπη. Με ευχαριστούν το ίδιο», εξήγησε.

«Επειδή στην εποχή που ζούμε, πολύ εύκολα μαζικά έχουν όλοι άποψη για τα πάντα, κάνεις κάτι και γίνεται ό,τι γίνεται. Υπήρξαν κάποιες φορές, που έκανα “εκπτώσεις” σε εισαγωγικά», συμπλήρωσε κλείνοντας.

# Δημήτρης Σταρόβας

Σαν τον Ποσειδώνα: Ο Μπισμπίκης βγαίνει από τη θάλασσα και τρελαίνει την Βανδή με το τριχωτό του σώμα

Latest

«Βόμβα» με την Σοφία Αλιμπέρτη – Μετακομίζει από τον ANT1 στο…