Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για την αντίδραση της στο θέμα της Σάττι: “Όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, τα μαζεύεις”

«Αν δεν αποδέχεσαι τη συμμετοχή του Ισραήλ πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, δεν λες ναι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Μιλώντας για την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι και τα χασμουρητά της ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησαν σήμερα.
«Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια θέση υπέρ ή κατά κάποιου, αφού ζούμε σε δημοκρατική κοινωνία. Από την πλευρά μου, έχω εκφράσει τη συμπάθειά μου, την αγάπη μου και την υποστήριξή μου στον παλαιστινιακό λαό, διότι κατανοώ τα δεινά που έχουν βιώσει όλα αυτά τα χρόνια, μην έχοντας τη δική τους πατρίδα», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Ωστόσο, όταν συμμετέχεις σε έναν μουσικό διαγωνισμό και γνωρίζεις από την αρχή ότι θα λάβεις μέρος όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του Ισραήλ, εάν δεν μπορείς να το αποδεχτείς πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, τότε δεν θα πρέπει να συμμετέχεις. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μια υποκριτική διαμαρτυρία και να αλλάξεις άποψη αργότερα γιατί σου την επιβάλλουν».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Θα ήταν πιο αξιόπιστο από τον καλλιτέχνη, ως άτομο, να εκφράσει τις αντιρρήσεις του και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Το να διαμαρτύρεσαι χωρίς να το εννοείς πραγματικά και να αλλάξεις την άποψή σου αργότερα είναι απλά ανεύθυνο».

Written by admin

Ξανθιά και “Πάκι” σε φοβερό ανέκδοτο

Ηλιόλουστη Κυριακή σε όλη την Ελλάδα