Ο Κοντιζάς αποκαλύπτει: Τι δώρο δεν πήρε από τον Κουτσόπουλο

Καρεκλάκια, καροτσάκια, διάλεγες χρώμα. Τι λες, αυτό είναι σετ; Δεν ήξερες κιόλας. Αυτό φαίνεται να είναι το μότο της σχέσης μεταξύ των δύο κριτών του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλος, μετά την απουσία του τρίτου κριτή, Πάνου Ιωαννίδη λόγω αδιαθεσίας.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, και ότι η απουσία του τρίτου κριτή τους έχει επηρεάσει. Ο Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν θέλει να είναι μόνος του και πως η απουσία του Ιωαννίδη τον έχει πληγώσει. Από την άλλη, ο Κοντιζάς αποκάλυψε ότι ο Κουτσόπουλος δεν έχει αγοράσει κανένα δώρο στα παιδιά του, σε αντίθεση με τον ίδιο.

Η κουβέντα ανάμεσά τους έφτασε μέχρι και τα γενέθλια του Κίμωνα, με τον Κουτσόπουλο να δηλώνει ότι έχει χρεώσει ακόμα και αυτό στον Κοντιζά. Ωστόσο, ο Κουτσόπουλος εξήγησε ότι η ψυχολογία του άλλαξε από τότε που έγινε πατέρας, δείχνοντας έτοιμος να συνεχίσει τη σχέση του με τον συν-κριτή του στο MasterChef. Μια χιουμοριστική στιγμή ανάμεσά τους που απολαμβάνουν και οι θεατές του δημοφιλούς cooking show.

Written by admin

Πως να αποφύγετε τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος: Συμβουλές από ειδικούς (άρθρο ήχου)

Βιβλίο – βόμβα για τη βασίλισσα Λετίθια: Άπιστη, ψυχρή, ανώριμη και μισητή από τη βασιλική οικογένεια