Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η …ΕΠΙΚΗ γνωριμία με τους γονείς του Θέμη Σοφού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η …ΕΠΙΚΗ γνωριμία με τους γονείς του Θέμη Σοφού Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και να απολαμβάνουν την ευτυχία, έχοντας αποκτήσει δύο κορούλες, ωστόσο, η πρώτη γνωριμία της παρουσιάστριας με τους γονείς του δικηγόρου στάθηκε επεισοδιακή!

Κατά την διάρκεια του «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε την Σταματίνα αν θυμάται την στιγμή που γνώρισε τα πεθερικά της κι εκείνη αποκάλυψε όλα όσα δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα.

«Η μητέρα του Θέμη με έβλεπε στο Alter και της άρεσα. Είχα πάρει τα διαπιστευτήρια. Θυμάμαι είχα πάει σεμνούλα, με ένα τζινάκι και αθλητικά, αλλά θυμάμαι ότι προσπάθησα να μην είμαι επιτηδευμένα γλυκιά. Προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου», είπε η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το ‘άγνωστο’ χειρουργείο

Ωστόσο, το πρώτο ραντεβού με τα πεθερικά λίγο έλειψε να καταλήξει σε καβγά! Όπως είπε η Σταματίνα, οι γονείς του Θέμη διαφώνησαν και κόντεψαν να τσακωθούν όταν εκείνη ήθελε να μάθει το ωροσκόπο του άντρα της: ο πεθερός της, ο οποίος δεν ζει πια, θυμόταν ότι o γιος τους γεννήθηκε απόγευμα, μετά από τη δουλειά και η πεθερά της μετά από έξοδο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Είχα έναν μικρό αιμορραγικό πολύποδα που με τα ζεστά διαστελλόταν και χειροτέρευα”

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε η Σταματίνα:

MasterChef ασυλία: Η ασυλία και η απόφαση της Μαργαρίτας που εξέπληξε τους κριτές

Γιώργος Καραϊβάζ: Η Ζήνα Κουτσελίνη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την πήρε ταξί από το κανάλι