Στα 80s «κόλαζε» όλους τους άντρες! Σήμερα παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα

Τη δεκαετία της βιντεοκάσετας, η Ισμήνη Καλέση ήταν μία από τις μοναδικές πρωταγωνίστριες που λατρεύτηκαν από το αντρικό κοινό για το σεξαπίλ και την απαράμιλλη ομορφιά της.
Η Ισμήνη Καλέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη και στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ίδια έχει πει παλαιότερα σε συνέντευξη: “Από τα 13 μου άρχισα να σπουδάζω μουσική και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Στα 16 ασχολήθηκα με το μόντελινγκ. Ήμουν αποκλειστικό μοντέλο της Αμερικάνας designer Αλίσια Χάνσεν, η οποία κάθε εβδομάδα έκανε με εμένα ολοσέλιδη διαφήμιση στο περιοδικό «Πάνθεον». Είχα πάει για λίγο στη σχολή μανεκέν Ροντοπούλου κι εκεί γνωρίστηκα με τον Μιχάλη Ασλάνη, που με έκανε εξώφυλλο στο περιοδικό «Γυναίκα». Μόλις παντρεύτηκα, στα 18 μου, πέθανε ο πατέρας μου, ίσα που πρόλαβε να με δει ως ηθοποιό στο “Λούνα Παρκ”. Το σύζυγό μου ο πατέρας μου τον λάτρεψε. Ο άνδρας μου από τα 18 μου μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μου βράχος. Με καμάρωνε και ήταν πολύ πονηρός για να δείξει ζήλια”

Έπαιξε δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως ο Στάθης Ψάλτης, Μίμης Φωτόπουλος, ο Νίκος Ρίζος, ο Στηβ Ντόυζος, η Βίνα Ασίκη, η Τέτα Ντόυζου, κ.α., σε διάσημες ταινίες. Μεταξύ άλλων: Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, Τζακ ο Καβαλάρης, Αθηναίοι, Άρπα Colla, κ.α.

Πριν από 6 χρόνια, την είδαμε ως guest star στην επιτυχημένη σειρά “Το σόι σου”.

ΔΕΣ ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ

Βίντεο κλιπ των Going Through – Το παρελθόν χτυπά την πόρτα: Η Όλγα Φαρμάκη αγνώριστη με… μυτη, χωρίς προσόντα και… εμφανείς διαφορές

Δεν έχει ανάγκη ούτε Ρέμο ούτε Χατζηγιάννη: Αυτή είναι η πλήρης μυθική περιουσία της Ζέτας Μακρυπούλια