Σόφη Πασχάλη: Οι αισθητικές επεμβάσεις η δημοσιογραφία και η δίαιτα της!

Σόφη Πασχάλη κιλά ύψος: Οι αισθητικές επεμβάσεις η δημοσιογραφία και η δίαιτα της! 1.Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Σόφη Πασχάλη είχε παραδεχτεί: «Στο σημείο που να μην αλλάζουν εντελώς τα χαρακτηριστικά σου. Στο παρελθόν έχω κάνει μπότοξ στο μέτωπο».

1.Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Σόφη Πασχάλη είχε παραδεχτεί: «Στο σημείο που να μην αλλάζουν εντελώς τα χαρακτηριστικά σου. Στο παρελθόν έχω κάνει μπότοξ στο μέτωπο».

2.Τέλος, είχε μιλήσει και για τα κιλά της: «Δεν έχω εμμονή πλέον με τα κιλά όπως στο παρελθόν. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, φτάνεις στο σημείο να αγαπάς το παρόν σου. Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Τα τελευταία χρόνια έχω χόμπι να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, που με έχουν βοηθήσει πολύ».

3. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Ακαδημίας κι έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά

4. Πρωτοεμφανίστηκε στο Νew Channel το 1999 ως παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Ο,τι παίζει» και λίγο αργότερα συνέχισε στο «Tempo» για λίγους μήνες.

5. Λατρεύει τα ταξίδια, δεν πολυθέλει να ασχολούνται με τα προσωπικά της κι αν γίνει αυτό, κρούει αμέσως τα (απαραίτητα) καμπανάκια. Βγαίνει σε μοδάτα εστιατόρια και κλαμπ, πλην όμως φροντίζει να κυκλοφορεί διακριτικά. Γι’ αυτό εξάλλου δεν την έχει πετύχει ο φακός σε νυχτοπερπατήματά της.

6. «Το μυστικό που εφαρμόζω καθημερινά στη διατροφή μου, είναι ότι δεν αφήνω ποτέ άδειο το στομάχι μου. Παρ’ όλο που γυμνάζομαι 6 ώρες την ημέρα, φροντίζω ανά δύο ή τρεις ώρες να τρώω κάτι. Επομένως, κάνω πολλά μικρά γεύματα. Ακόμη και το κυρίως γεύμα μου, που είναι συνήθως το βράδυ, όταν επιστρέφω σπίτι, δεν θα είναι μεγάλη ποσότητα, για να αισθάνομαι ελαφριά, να μη με βαρύνει», λέει η Σόφη Πασχάλη που έχει 1,65 ύψος και ζυγίζει 48 κιλά.

7. Διατροφικό ΠΛΑΝΟ

Πρωινό:

Κάθε πρωί, τρώω ένα γιαούρτι μαζί με λίγα δημητριακά ή σκέτο.

Δεκατιανό:

Πίνω ένα ποτήρι χυμό, αλλιώς ένα φρούτο ή μία μπαγκέτα με γαλοπούλα και τυρί.
Μεσημεριανό:

Το καλοκαίρι τρώω μία φρουτοσαλάτα ή ψητά λαχανικά και το χειμώνα, ιδανικά, προτιμώ την ομελέτα ή ένα φιλέτο κοτόπουλου

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ! ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ Η ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ! Η ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!

Απόγευμα:

Κάποιο φρούτο ή ένα ποτήρι χυμό ή μία μπάρα δημητριακών. Πολλές φορές, μπορεί να φάω μία ολόκληρη σοκολάτα, επειδή καθημερινά καίω πολλές θερμίδες με τη γυμναστική. Τώρα το καλοκαίρι, πάντως, προτιμώ ένα παγωτό.

Βράδυ:

Αυτό είναι το κυρίως γεύμα μου και μπορώ να φάω τα πάντα. Μακαρόνια, γεμιστά, λαδερά, ψητά- ό,τι θέλω. Άλλο ένα μυστικό είναι να τρως τα πάντα, αλλά σε μικρές ποσότητες. Κι έτσι δεν στερούμαι τίποτα.«Το μυστικό που εφαρμόζω καθημερινά στη διατροφή μου, είναι ότι δεν αφήνω ποτέ άδειο το στομάχι μου. Παρ’ όλο που γυμνάζομαι 6 ώρες την ημέρα, φροντίζω ανά δύο ή τρεις ώρες να τρώω κάτι. Επομένως, κάνω πολλά μικρά γεύματα. Ακόμη και το κυρίως γεύμα μου, που είναι συνήθως το βράδυ, όταν επιστρέφω σπίτι, δεν θα είναι μεγάλη ποσότητα, για να αισθάνομαι ελαφριά, να μη με βαρύνει», λέει η Σόφη Πασχάλη που έχει 1,65 ύψος και ζυγίζει 48 κιλά.

ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΟ

Πρωινό:

Κάθε πρωί, τρώω ένα γιαούρτι μαζί με λίγα δημητριακά ή σκέτο.

Δεκατιανό:

Πίνω ένα ποτήρι χυμό, αλλιώς ένα φρούτο ή μία μπαγκέτα με γαλοπούλα και τυρί.

Μεσημεριανό:

Το καλοκαίρι τρώω μία φρουτοσαλάτα ή ψητά λαχανικά και το χειμώνα, ιδανικά, προτιμώ την ομελέτα ή ένα φιλέτο κοτόπουλου.

Απόγευμα:

Κάποιο φρούτο ή ένα ποτήρι χυμό ή μία μπάρα δημητριακών. Πολλές φορές, μπορεί να φάω μία ολόκληρη σοκολάτα, επειδή καθημερινά καίω πολλές θερμίδες με τη γυμναστική. Τώρα το καλοκαίρι, πάντως, προτιμώ ένα παγωτό.

Βράδυ:

Αυτό είναι το κυρίως γεύμα μου και μπορώ να φάω τα πάντα. Μακαρόνια, γεμιστά, λαδερά, ψητά- ό,τι θέλω. Άλλο ένα μυστικό είναι να τρως τα πάντα, αλλά σε μικρές ποσότητες. Κι έτσι δεν στερούμαι τίποτα.

EXTRA TIP:

Παίρνω καθημερινά το Collagen Pro-Active, το οποίο βοηθάει πολύ εμάς τις γυναίκες. Βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους και στη μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ, προσωπικά, έχω παρατηρήσει ότι μου δίνει ευεξία και δύναμη μέσα στην ημέρα και το βράδυ με βοηθάει να κάνω χαλαρό και ήρεμο ύπνο. Άλλο ένα θετικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δυναμώνει τα νύχια, τα οστά και τα μαλλιά μας.

Σόφη Πασχάλη
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ:

-Ποιες ασκήσεις κάνεις καθημερινά;

-Πολλές! Κάνω zoumba, yoga, pilates…

-Ποιο είναι το μυστικό για να κάνεις σωστά μία άσκηση;

-Να την κάνεις με όρεξη. Αν βαριέσαι, και την κάνεις μηχανικά, τότε δεν γυμνάζεσαι, απλά καταπονείς το σώμα σου.

-Ποιοι από τα είδη γυμναστικής που κάνεις σε βοηθάει να καις λίπος;

-Η zoumba! Εκεί καίς πολύ λίπος. Για γράμμωση όμως, προτείνω ανεπιφύλακτα τη yoga.

Σόφη Πασχάλη – εικόνα 2
-Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κανείς να δει τα πρώτα αποτελέσματα;

-Κοίτα, η γυμναστική δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας -και εξαρτάται άμεσα από τη διατροφή, αλλά και πόσο συχνά θα γυμναστείς μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, μέσα στον μήνα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας: Κατέθεσε 18 νέους φακέλους στην εισαγγελία – Τι περιέχουν

-Κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει σε συνεδρίες, zoumba, yoga, pilates κλπ, πώς μπορεί να γυμναστεί μόνος του;

-Θα βγει έξω να τρέξει, αν έχει ποδήλατο να το χρησιμοποιεί μέσα στην καθημερινότητά του και, τώρα το καλοκαίρι, όταν πηγαίνει στη θάλασσα να μην κάθεται με τις ώρες στην ξαπλώστρα, αλλά να κολυμπήσει.

Επίσης, μπορεί να παίξει ρακέτες, beach volley ή να περπατήσει στην παραλία.

Μία πολύ καλή άσκηση, ειδικά για τις γυναίκες είναι το jogging στην άμμο,

που βοηθά στην σύσφιξη των γλουτών.

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος… last year: Ένα βήμα πριν τον γάμο!

Φαίη Σκορδά: ”Στο πρώτο ραντεβού με τον Λιάγκα, μου …”