Ράνια Θρασκιά: “Λιποθύμησα και βρέθηκα με σπασμένη μύτη”

Η γνωστή παρουσιάστρια υπήρξε κάποτε “θύμα” μιας τέτοιας τραγικά επικίνδυνης δίαιτας και μοιράστηκε δημόσια το περιστατικό αυτό για να μην υπάρξουν κι άλλα τέτοια περιστατικά!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου για τα κιλά που έχει χάσει, η παρουσιάστρια απάντησε: “Έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου.

Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα.

Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική… Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη”.

Για το τώρα: “Έχω χάσει δώδεκα κιλά.

Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο βάρος είχα όταν παντρεύτηκα. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής που σέβεται τις ανάγκες μου και μου προσφέρει πολλές εναλλακτικές.

Δηλαδή, αν πεινάω το πρωϊ μπορώ να φάω ένα τόστ με ένα ποτήρι χυμό, διαφορετικά μπορώ να περιοριστώ σε ένα γιαούρτι με λίγο μέλι.

Τρώω τα φαγητα που μαγειρεύω για τα παιδιά μου, απλά δεν συνδυάζω για παράδειγμα κρέας με μακαρόνια, ή αν θα φάω μακαρόνια θα είναι ολικής άλεσης, τα οποία θα συνοδεύσω με ντομάτα και τυρί χαμηλών λιπαρών.

Το μυστικό είναι ότι μετά τις 6 το απόγευμα δεν τρώω καθόλου υδατάνθρακες και ότι δεν βιάζομαι και δεν αγχώνομαι με το βάρος μου.

Συγκλονίζει η Ράνια Θρασκιά! “Δεν θέλω να κρυφτώ σε κανέναν”
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το ξεκίνησα στις 3 Σεπτεμβρίου και έχω μπροστά μου ακόμα δύο μήνες, γιατί θέλω να χάσω ακόμα τέσσερα κιλά”.

Η Ράνια Θρασκιά τονίζει πως μετά από δύο εγκυμοσύνες με μικρή διαφορά μεταξύ τους έφτασε να ζυγίζει πολλά περισσότερα κιλά από όσα είχε στο παρελθόν.

Στη συνέντευξή της, η αγαπημένη παρουσιάστρια τονίζει πως στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της έχανε κιλά αντί να βάζει.

Συνολικά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Ράνια πήρε 10 κιλά τα οποία έχασε γρήγορα αλλά μετά τη διακοπή του θηλασμού έφτασε να βάλει 13 κιλά!

Φαίη Σκορδά: Το Πάρτυ για τα 35 γενέθλια της με τις Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, Ράνια Θρασκιά

Η παγίδα: η Ράνια τόνισε πως το φαγητό ανάμεσα στις ώρες αυπνίας με το μωρό, αποτελούσε για εκείνη τη δεκάλεπτη χαλάρωσή της.

Το παρόν: με τη βοήθεια της διαιτολόγου Ειρήνης Πασχαλέρη,

Ράνια Θρασκιά #me too: ‘Ας δείξουμε κατανόηση και συμπόνια και στους οικείους των θυτών.’

η Θρασκιά έχει χάσει 12 κιλά (όσα ζύγισε περίπου κι όταν τύθηκε νυφούλα) ενώ επιθυμεί να χάσει ακόμα 4. Η Ράνια ξεκίνησε το πρόγραμμα αρχές Σεπτέμβρη και μέσα σε δύο μήνες το πρόγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί.

Το παρελθόν και οι δίαιτες: το παρελθόν της Ράνιας με τις δίαιτες είναι πολύπαθο.

Στην συνέντευξή της στο ΟΚ, η παρουσιάστρια τονίζει πως μετά τις Πανελλήνιες και σε ηλικία 19 ετών, η Ράνια σπούδαζε στη Ρόδο και προτιμούσε να μένει για ολόκληρες ημέρες νηστική.

Η παρουσιάστρια προειδοποιεί πως με τέτοιες δίαιτες στέρησης με αφαγία και νερό, βρέθηκε στο νοσοκομείο ενώ και οι υπόλοιπες τουλάχιστον 30 προσπάθείες της να αδυνατίσει με σκληρή δίαιτα, έπεσαν στο κενό.

Το μενού της Ράνιας:

Πρωινό: τοστ με χυμό ή γιαούρτι με μέλι

Συγκλονίζει η Ράνια Θρασκιά! “Δεν θέλω να κρυφτώ σε κανέναν”
Μεσημέρι: κρέας ή μακαρόνια ολικής με ντομάτα και τυρί χαμηλών λιπαρών

Μετά τις 6 το απόγευμα η Ράνια αποφεύγει τους υδατάνθρακες.

Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα θέλει να μπλοκάρει τα σχέδια της Κέντρας

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 5/4: Όλα τινάζονται στον αέρα