Σμαράγδα Καρύδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5» – Λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση, λέει

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά, στον ρόλο της «Ντάλιας» στη σειρά «Παρά 5», ενώ μίλησε επίσης, για την έκθεση.

Η ηθοποιός μίλησε σε κανάλι του YouTube και αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο που την έκανε τόσο αγαπητή στο κοινό: «Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλανε για τον ρόλο της Ντάλιας ήμουν εγώ. Δεν με θέλανε καθόλου, γιατί ο Μιχάλης Μαρίνος πίστευε ότι είμαι πάρα πολύ σοβαρό άτομο και ότι θα διαβάζω διάφορα βιβλία στα γυρίσματα».

Πρόσθεσε αργότερα: «Δεν ξέρω πώς του είχε καρφωθεί αυτό. Ότι εγώ θα είμαι σοβαρή στα γυρίσματα, σαν αυτές τις παλιές δασκάλες και θα διαβάζω διάφορα βιβλία και δεν θα έχει πλάκα. Τελικά, κάποια στιγμή φτάσαμε σε εμένα και λύθηκε πολύ γρήγορα αυτή η παρεξήγηση με τα βιβλία. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι το πρόσωπο αυτό είναι πολύ γελοίο κι όχι σοβαρό. Μου την είπαν μετά από αυτή την ιστορία».

<iframe title=”Στο Παρα 5 νόμιζαν ότι είμαι κουλτουριάρα | ΚΡΙΜΑ #115 ft. Σμαράγδα Καρύδη” src=”https://www.youtube.com/embed/IXe_GhQ-Ki0″ width=”600″ height=”338″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια. Όπως είπε, ήταν πολύ ντροπαλή κι εσωστρεφής.

«Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή, τραγική. Είχα δύο εαυτούς, ένααν πάρα πολύ εξωστρεφή εαυτό που έκανε αηδίες, όταν ένιωθε οικειότητα και όταν έπρεπε να αναλάβω ευθύνες, ήμουν πολύ εσωστρεφής. Ένιωθα έναν τρόμο. Έκανα τεράστιο αγώνα για να εκτεθώ. Στη σχολή έλυσα πολλά προβλήματα, αλλά και μετά τη σχολή, μου πήρε πολύ χρόνο μέχρι να δείξω αυτό που είμαι. Έχω παρεξηγηθεί με πάρα πολύ κόσμο γιατί νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ εγώ νιώθω φόβο και τρόμο», εξηγεί.

Για την πρώτη της μέρα στη δραματική σχολή ανέφερε: «Πρώτη μέρα στη σχολή, εγώ χάλια, δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος, σκεφτόμουν ότι θα πάω και θα με κοιτάνε όλοι και πρέπει να κάνω κάτι για να τους τρομάξω. Πάω, ανοίγω την πόρτα απότομα, ανάβω κι ένα τσιγάρο με πολύ ύφος και γυρνάνε όλοι και με κοιτάνε. Αντιπαθέστατη. Αυτά τα παιδιά ήταν κανονικά, εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη, αλλά δεν ήθελα να το δουν, γιατί θεωρούσα ότι αν το καταλάβουν θα το δω στα μάτια τους και θα γίνω χειρότερα».

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά διαστήματα για εκείνη και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Έχουν γραφτεί πολλά για μένα. Γίνεται μάλλον, γιατί δεν έχουν τι να γράψουν, γιατί έχουν πολλή άδεια σελίδα. Παλιά υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά που γράφονταν τόσο… Και ανώνυμα. Επίσης, τώρα υπάρχουν και τα social. Εκεί κι αν μπορείς να γράψεις ό,τι θες ανώνυμα», είπε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Παλιά είχα κάνει κάποιες μηνύσεις σε περιοδικά, που τις κέρδισα, υπήρχαν άνθρωποι και εκδότες από πίσω, τώρα στα social που να κάνω μήνυση, στο κουνελάκι; Επίσης, επειδή θέλω να με προστατεύω, πολλά αποφεύγω να τα διαβάζω, βάζω λίγο φίλτρο σε αυτό, ξέρω ότι θα με πειράξει γι’ αυτό προβλέπω και δεν τα διαβάζω».

# Παρά 5 # Σμαράγδα Καρύδη

Πηγή

Η αμφιλεγόμενη αμοιβή της Κατερίνας Καινούργιου: Τι γνωρίζει η Μπακοδήμου;

Η ανθεκτικότητα του ουρανοξύστη 101 έναντι του ισχυρού σεισμού