Σκύλος: 2 εγκλήματα σε λίγες μέρες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

σκυλος νικαια

Δυο εγκλήματα με απόσταση λίγων ημερών. Το πρώτο στην Κρήτη όπου ένας (όχι δε λέγεται άνθρωπος) εγκληματίας, πατέρας κιόλας, κρεμάει το σκύλο του, του κόβει με τανάλια τους όρχεις και σβήνει τσιγάρα στο μέτωπο του. ΑΝ ψάχνεις ποδοσφαιρικά παπούτσια θα τα βρεις εδω

Τα παιδιά που είναι σε αυτό το σπίτι? Δεν είναι μάρτυρες όλης αυτής της κακοποίησης? Η γυναίκα του από την άλλη τον δικαιολογεί ότι το σκυλί ήθελε να παίξει και δεν τον άφηνε να κάνει δουλειές, οπότε τι πιο απλό από το ακρωτηριαζουμε ένα ζώο και το χρησιμοποιούμε για σταχτοδοχειο?

Οι γείτονες από την άλλη? Δεν τα βλέπουν αυτά, δεν ακούν, είναι φυσιολογικές οι κραυγές μάλλον από αυτό το σπίτι, συνηθισμένες! Είναι φυσιολογική η κακοποίηση!

Το δεύτερο ένας άλλος εγκληματίας στη Νίκαια, δάσκαλος μάλιστα, που κυκλοφορεί καθημερινά με σουγιά και απειλεί φιλόζωους που κάνουν το αυτονόητα νόμιμο, ταΐζουν τα αδέσποτα, έκανε κεφαλοκλείδωμα στην μέση του δρόμου σε ένα αδέσποτο σκύλο και το τρυπούσε με μανία με τον σουγιά μέχρι που κατάφερε να του τρυπήσει τον πνεύμονα.

Παράλληλα ένας άλλος γείτονας πήρε έναν σιδερολοστο και χτύπαγε το αιμόφυρτο ζώο στο κεφάλι, μέχρι που στα βίντεο το σίδερο στραβώνει από τα χτυπήματα. Κανείς δεν σταματούσε, το ζώο ήταν σχεδόν ημιλιποθυμο και αυτοί το μαχαίρωναν και παράλληλα το χτυπούσαν! Και οι περαστικοί πέρναγαν αδιάφορα λες και έβλεπαν βιτρίνες μαγαζιών και προσπέρναγαν το συμβάν. Η γυναίκα του δασκάλου, δασκάλα και η ίδια δημοτικού, δικαιολόγησε τον σύζυγό ότι το κωλοσκυλο έφταιγε που ο άντρας της το μαχαίρωσε απανωτά!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Απαιτούμε σα φιλοζωική οργάνωση καμία ανοχή προς τα εγκλήματα τους και επιτέλους να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για την κακοποίηση ζώων που είναι καθημερινή! Η οργή που νιώθουμε είναι τόσο μεγάλη που αν την εκφράσουμε οι εγκληματιες θα έπαυαν να υπάρχουν. Και γιατί να υπάρχουν! Τους αξίζει η συμπάθεια μας ή η ανοχή μας; ΟΧΙ! Όταν ο κρητικός έβλεπε το σκύλο να αιμορραγεί και τον άκουγε να ουρλιάζει να τον συμπονέσω; Όταν ο καθηγητής που διδάσκει στα παιδιά πως να είναι άνθρωποι, έβαζε τον σουγιά μέσα στο σκυλί μεχρι να βεβαιωθεί ότι θα το διαλύσει, να τον συμπονέσω; ΟΧΙ! Καμία ανοχή στους δολοφόνους! Ότι και να πάθουν τους αξίζουν ακόμα χειρότερα. Τέλος τα ωραία λόγια, ο καθωσπρεπισμός και η συμπόνια!

Τα ζώα δεν έχουν φωνή, εμείς είμαστε η φωνή τους, εμείς είμαστε οι σύζυγοι, τα παιδιά, οι γείτονες και οι περαστικοί που ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ να μιλάμε και να τα προστατεύουμε!

Written by admin

καστελοριζο Oruc Reis

Καστελόριζο: Πλησιάζει το Oruc Reis στη Μεγίστη

μπασκετικα παπουτσια

Τα Μπασκετικά Παπούτσια και τα μέρη τους: Ποια να διαλέξεις